Kouzelníci

60%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Velká škoda nevyužitého potenciálu,který v sobě The Incredible Burt Wonderstone má. Některá místa jsou opravdu k popukání,hlavně ty části ve kterých se objevuje Jim Carrey coby Jason Grey. Jeho ztvárnění kouzelníka typu Criss Angel je absolutně špičkové a rozhodně palec nahoru. Překvapivě dobře se s filmem popasoval i Steve Carrell,kterého zrovna dvakrát nemusím a co se týče zbytku nemůžu opomenout jako vždy skvělého Steva Buscemi a na Oliviu Wilde se prostě stačí jen dívat. Její přítomnost ve filmu lahodí oku. Na druhou stranu jsou ve filmu hodně hluchých míst a to je opravdu škoda- Každopádně výsledek je více než uspokojivý a hlavně jsem rád,že Jim opět ukázal svůj komediální talent a snad se blýská na lepší časy a uvidíme ho v další komediální roli,která mu sedne jako tato.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
What a surprise!! Jsem rád, že mě neodradilo místní mizerné hodnocení. IBW je totiž parádní komedie utahující si z různých současných témat (Buscemi a jeho charitativní mise) a navíc s hodně luxusním obsazením. 7.5/10
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
malo to nabeh na to stat sa klasikou vdaka pritomnost carella a carreyho, mnozstvu kvalitnych hercov vo vedlajsich ulohach a originalnemu prostrediu las vegaskych iluzionistov, ale nakoniec burt wonderstone zostal pri startovej ciare. filmu chyba vdaka slabemu scenaru vyssia kadencia vtipov (i ked obcas sa nejaky dobry kus najde) a tempo lebo to miestamy dost drhne. carrey, buscemi boli dobri a na oliviu wilde sa dobre pozera, ale carell ako hlavna postava filmu hra hovado (apson pocas vacsiny filmu) tak bolo celkom tazke mu fandit...
avenis
avenis
8 151 bodů
7
Mezi filmy s kouzelnickou tématikou to docela ujde. Steve Carell ty své "panáky" umí. Steve Bushemi mě vždy zaujme svým umírněným, ale výrazným herectvím. Olivia Wilde je úchvatná, obzvlášť ve scéně svého jevištního debutu. No a Jim Carrey, ten už jenom "vyklusává"... Celkově celkem slušná zábava. Jo, a mám pocit, že nápad s uspaným publikem pak ukradli tvůrci Podfukářů... (22.8.2021)
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
5
Prznič mozků je jediný kdo za něco stál.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Mám rád kouzla a všechny filmy kolem tohoto tématu, jenže tohle je tak trochu parodie na kouzla a kouzelníky a to se mi tak nezamlouvalo. Nicméně dostalo se to na průměr, hlavně díky lehké parodii na Crisse Angela v podání Jima Carreyho :D
kubas369
4 086 bodů
8
V jednoduchosti je občas síla tohle není nijak výjmečne ale přesto trocha toho kouzlo tady je, takže proč ne. A jasný eso v rukavu, naprostej magor Carrey.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Neškodná komedie, která v některých pasážích dokázala pobavit. Herecké obsazení je velmi slušné vzhledem k tomu, jaký je to typ filmu. Vyzdvihl bych především, že hodně věcí, které je zde parodováno, bylo parodováno opravdu trefně. Jim Carrey nezklame, image a.k.a Chris Angel bavila. 50% + Olivia Wilde, to už tu máme hezkých 60%.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
5.5
Tak tohle je hrůůůza.Nápad dobrý ale to je asi vše na tom to filmu.
Thompson333
Thompson333
608 bodů
8
Ano, tohle hodnocení pár mých přátel uživatelů naštve, ale co. Pro vysvětlení, Steve Carell je můj oblíbenec a i když tenhle film není výslovná pecka, určitě to není ani žádný propadák. Zasmál jsem se a užil si tento snímek.