Rivalové

87%

Komentáře a recenze 100

Dle počtu bodů
ElBertino
11 bodů
5
Tradiční neřest filmů "podle skutečné události", snímek je sice na první pohled strhující, ale ve skutečnosti je asi stejně pravdivý jako Lee Harvey Oswald coby jediný a nezpochybnitelný vrah J. F. Kennedyho. Samozřejmě pro publikum F1 naprosto neznalé nebo jen rámcově (vím, že tam někdo v něčem jezdí a měl by být první) to může být velkofilm, ale uctívat ho přes všechny strašné nedostatky i zásadní historické chyby není dobré. Bohužel jde o přehnanou glorifikaci něčeho, co má se skutečností společného s bídou 50 %.
  • Vozy F1 roku 1976 a snaha ukázat skutečný zlatý věk F1.
  • Příliš velké množství nesmyslů, chyb, historických prohřešků a událostí, které se nikdy nestaly.
  • Odvolávání se na Laudu jako odborného poradce. Jestli tohle schválil, tak musel být duchem jinde nebo viděl něco jiného.
MartinaP
10 bodů
9
Super film ze sportovního prostředí. Emoce od začátku do konce :)
klavesakm
klavesakm
9 bodů
9
Pozor jak po shlédnutí tohoto filmu budete řídit. Pěkný film na který si ještě i několik dnů až týdnů vzpomenete. Velmi dobře zvládnutý, napínavý životopisný film. Některé scény výborně evokují rychlost, umění řídit. Vše podtrhuje dobrá hudba a skvělé herecké výkony.
BarboraBaila
4 bodů
10
Jestli mě něco dostalo na lopatky (kromě mého muže.. :D).... tak to byl tento film... mazec jezevec... milion hvězdiček... hudba bomba, příběh bomba, efekty... mazec, miluju ten film!!!! no a of course.... total epic soundtrack...