Transit

56%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Co se týče námětu, nejedná se o nic nového pod sluncem. Tvůrci vsadili na temnou atmosféru s nervy drásajícím napětím a nedá se říci, že by se jim to nepovedlo. Děj si drží švih, akčnost a zakusuje se do vědomí diváka s plnou vervou. Akční thriller s až hororovým nádechem naplňuje veškeré ambice o zoufalství, nátlaku a hlavně ohromné vůli přežít. Snímek tedy rozhodně stojí za povšimnutí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
V rámci žánru slabší kousek. Caviezel a spol se sice snaží, ale tím nelogickým chováním obou táborů se můj zájem o postavy blížil nule. Přitom tady náznaky na dobrý thriller fakt byly.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Slušnej lehce nadprůměrnej thriller, ale ničím novým mě neobohatil. Na samé seriálové herce slušně odvedená práce, film má i rychlej a svižnej spád, takže se člověk nenudí. 59%
mausis
mausis
370 bodů
10
Když rodina nefunguje jak má a je chuť to napravit, pak je třeba hodně sil a důvěry. Samo o sobě to není snadné, když se k tomu přidá nečekaná souhra okolností, může to být úkol nadlidský. Strhující drama, které útočí na pocity už jen v tom ohledu, že člověk nechce ztratit rodinu a děti. A brutalita, která nezná mezí, když je někdo zvrácenej a špatnej, tak zajde prostě kamkoli. Gauneři nemají slitování. Akční film plný napětí a zvratů, kde až do poslední chvíle netušíte, jak tohle proboha dopadne...Výborné zpracování, výkon Jima Caviezela velmi slušný. Tohle mu prostě jde.