Dítko z pekla

48%
Dítko z pekla
Plakát traileru

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
S parodiemi to jde v posledních letech od desíti k pěti a Hell Baby jen pokračuje v tomto nastoleném trendu. Obsazení je fajn,hlavně tedy hlavní role pro Roba Corddryho,který si zatím moc hlavních rolí nestřihl. Sem tam se sice objeví nějaká zábavná scéna,ale jinak je to docela provar,který místy neví kam dál a tak vaří z vody.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
4.5
Pár opravdu vtipných scének se tu najde, ale mezi nimi se nachází, bohužel, vata-nuda. Body za Roba Corddryho, který působil hodně přirozeně, pak velké body za Riki Lindhome v koupelnové scéně, její zhulenou seanci a následný odjezd ajťáka zapojujícího internet. Asi druhý nejlepší "sjetý" odjezd autem, hned po Leonardovém ve Vlkovi z Wall Street, který jsem kdy viděl.
p.a.douch
p.a.douch
8 376 bodů
8
Jéžiš to byla blbost, ale některý scény mě odbouraly. Vatikánské kouřící komando, bláznivej soused, stejně bláznivá ségra a ústřední dvojice byli skvělý. Mně tenhle film zkrátka jako celek pobavil. Je na něm, znát nedostatek peněz, ale tvůrci se snažili. Corddry byl fakt dobrý a Leslie Bibb byla úžasná (týhle bábě bylo v době natočení snímku 39?). Jak jsem již napsal, film mě bavil a hodnocení je taky moje tak "Zdar baby" a 80 %.

Dodatečné informace

Původní název:
Hell Baby (více)
  • USA Dítko z pekla
  • USA Hell Baby
  • USA Dijete iz pakla
  • USA Meu Bebê é o Diabo!
  • USA Ördögfattya
  • USA Адское дитя
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění