Blázni ze stadionu

72%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pokud patříte mezi fanoušky Les Charlots,tak není o čem přemýšlet,protože tenhle film je mířený právě pro vás. Film obsahuje tunu skvělých gagu a stále je čemu se smát. Scénáristé se v Bláznech ze stadionu opravdu vyřádili,protože na co tihle Bažanti šáhnou,tak je zábava k popukání.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
7
Francouzská hudební skupina Les Charlots ve svém třetím snímku opět v plné ofenzívě nejrůznějších skopičiny a bláznivostí napříč každičké scény. Stejně jako jejich první film 'La grande java' (1870), se i tento odehrává v kulisách určité francouzské zapadlé vesničky, kam pánové vlivem svého vejletování zavítají. A jako obvykle, začnou se dít věci. V rámci všeho tentokrát i zde platí jedno staré pořekadlo: Za vším hledej ženu. Opět se tedy jedná o směsku situačního humoru a grotesky, takže divák, který jejich stylu humoru přišel na chuť, se má na co těšit. Příběh tentokrát ovládl sportovní duch a opět je rozdělen na dvě poloviny. Nejdříve se jedná o slavnostní výzdobu města a odhalení sochy a potom už probíhá nejrůznější klání v nejrůznějších sportovních disciplínách. Protože se chlapci od svého potenciálu nijak nevymanili, na dnešní dobu jsou už určité scény přepálené, ale v rámci komediální klasiky stále umí v určitých ohledech a mezích vykouzlit úsměv na tváři. V jedné z rolí se také opět objevuje Jasques Seiler, známý z předešlého snímku 'Bažanti' (1971).
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Tak tohle je taky sranda. Les Charlots změnili prostředí a sportovní zápolení jim svědčí. Já se bavil v 80. letech a bavím se i dnes. Tak vzhůru na stadion a sportovat. Nejen sport je ale v tomhle filmu sranda. Mytí nádobí je v jejich podání také velmi jednoduchá činnost a srandovní činnost.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Tihle bažanti mě přišli slabší i než ti ze Španělska, začátek vypadá velmi slibně, ale na tom stadionu se to potom začíná vléci a je to dokola pořád to samé a je vidět, že autoři už nevěděli jakou blbost vymyslet, aby jeden z bažantů zvítězil. Lehce nadprůměrná oddechovka.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10