Austin Powers - Goldmember

57%
Austin Powers - Goldmember
Plakát traileru

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Austin Powers - Goldmember je zatím bohužel poslední dobrodružství toho britského špiona a lva salonů. Sice snímek nedosahuje kvalit předchozích dílu,ale stále je to zábava k popukání. Mike Myers byl pro tuto roli stvořený a to že je humor trochu fekální a jednoduchý mi vůbec nevadí. Ono je někdy potřeba se jen bavit a nepřemýšlet.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
4
Rozhodně slabší než předchozí díly, pořád se ale necítím nijak znechucen, což je při úrovní humoru skutečně velký úspěch. Už se to opakuje, povedeného je míň, ale rozhodně jsem to přežil.
Fingon
16 886 bodů
6
Při některých gazích jsem se málem udusil, ale jiné byly naopak naprosto otřesné...

Dodatečné informace

Původní název:
Austin Powers in Goldmember (více)
  • USA Austin Powers - Goldmember
  • USA Austin Powers in Goldmember
  • USA Austin Powers – Goldmember
  • USA Austin Powers v Zlatom úde
Premiéra v ČR:
12. 9. 2002
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
63 mil. USD
Tržby:
296,94 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Austin Powers - Goldmember je dostupný s českým dabingem

Další z kolekce Austin Powers - Goldmember


Powered byJustWatch