Dnes neumírej

69%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Pajmen
1 204 bodů
6
Slusna bondovka. Pred par lety jsem z ni byl mimo, ale akcni filmy uz jsou dneska nekde jinde a proto mi tenhle dil prijde vic pohadkovy nez napinavy. Prave od jeho premiery ubehlo 14 let a je zajimave sledovat, jak je dnes Bond depresivnejsi a cynictejsi. Pierce Brosnan je Bond klasik.
  • Skvelej John Cleese.
tindersticks
tindersticks
783 bodů
7
Před lety 80, dnes 70, tak to chodí. Už v době vzniku byly některé efekty komické a pro Bonda nedůstojné (nejvíc surfování na vlně a vůbec řada dalších akcí, odehrávajících se na Jökulsárlónu). S odstupem let dvojsmyslné dialogy spíš k smíchu a je dobře, že došlo k restartu, v nastaveném trendu by asi celá Bond story skončila nevalně. Obě hlavní dívky kolem Bonda (Berry i Pike) patří k nejhezčím bond girls vůbec a M se s Bondem vůbec nepáře, Cleesův Q (resp scénář) to naopak s neviditelným autem přehnal. Craig je už jiná liga.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Brosnan hezkej chlap, ale na Bonda jsem nikdy nebyla...
laki1
250 bodů
6.5
Bondovka s finale v ledovem palaci. Halle Berry to stasne slusi. Rozhodne navrat ke klasice.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Ze začátku se film zdál být docela v pohodě, jenže postupně začal ztrácet šťávu a nudit. Navíc ty strašné triky a celkové filmové nesrovnalosti ke spokojenosti rozhodně nepřidají... Škoda že se Brosnan s rolí agenta 007 rozloučil zrovna tímto snímkem!