Hunger Games: Vražedná pomsta

75%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
janmolek
janmolek
46 bodů
Vo väčšine prípadov je pokračovanie filmov celkom slabé, ale v tomto prípade je to opak, dej filmu napreduje len k lepšiemu.
Zuzka retard
Zuzka retard
45 bodů
10
Má to divný konec, ale protože je to můj oblíbený film tak i tak dávám 100%!!! BOMBA!!! úžasný film, 1 a 2 díl jsou moje nejlepší filmy. Těším se na 3 díl...
Nemík
31 bodů
8.5
Hlavní hrdinka to nemá jednoduché a moc dobře chápe problémy, které se v jejím světě objevují. Snaží se v lidech vzbudit naději, odvahu, která jim doteď chyběla. Její snaha je bohužel pokažena Kapitolem a dalšími hrami. A bojovat se musí dál. Jen je potřeba si pamatovat, kdo je ten pravý nepřítel. A to postavy zvládají výborně. Film vypovídá o mnohém, pro mě jeho hlavní hodnota spočívá v rozboru života v diktatuře, jeho komplikovanost a rizika. Dává do popředí morálku, oběť, která si zaslouží uznání. To je podle mě i v dnešní společnosti velmi důležité, protože mnoho lidí nemá to štěstí co my, žít v klidných a demokratických podmínkách. Víc lidí jako Katniss a bude líp. Podívejte se a inspirujte se. Nebuďte sobečtí, važte si ostatních minimálně stejně jako sebe.
Brumla
Brumla
29 bodů
8
Za mě ohromnej palec nahoru a to sem jedničku probručel, prtože twilightovej trojúhelník byl ještě tupější a nezajímavější, než ve zmiňovanym "velkodíle" a celá ta brutální vize budoucnosti působila dojmem "hej, točíme pro děcka, tak opatrně". Ale tentokrát už skoro cejtim 1984 (hlavně vejprask u kůlu měl koule větší, než Edward s Jákobem dohromady). Snad trojka ještě přitvrdí!
Ciri
Ciri
27 bodů
7.5
Překvapil mě, že nejde jen o akční "mordovací" film (skoro jako jednička), knihu jsem nečetla tak nemohu srovnat, ale myslím, že se máme na co těšit...
  • líbí se mi podtext filmu
  • jsem napnutá a očekávám další díl
  • hezké a celkem slušné triky
  • temné zpracování
  • hodně násilí, ale je to asi u takového typu filmu nutné
spiralworms
6 bodů
10
Je to pro mě the best film...