jOBS

63%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6
Lehce nadprůměrné provedení životopisu Steva Jobse, ale ne tak povedené jako Piráti ze Sillicon Valley.
HNTR
HNTR
1 037 bodů
10
Já miluju Apple, jsem prostě iOvce. Viděli jste podobu Kutchera a Jobse? Tak asi víte... Film skvěle provádí životem Jobse až do návratu od Nextu k Applu. Dokonale ukazuje osobnost Jobse a ostatních postav, které vystihuje téměř dokonale. Využití hudby je taky fajn.
N333meziiiz
N333meziiiz
663 bodů
7
Docela kvalitní film, kde Steve Jobs začíná v garáži a vyrábí čipy s Wozniakem, který ho později opustí, včetně prvního investora. Ashton skvěle zahrál Steva Jobse, a je zde vidět, jak postupně ztrácí své já. Pak jmenuje výkonného ředitele Johna Sculleyho s vizí, že mu nestrčí kudlu do zad. Celkově bych řekl, že tento film je docela dobře natočený, ale po druhe bych se na něj maximálně podíval jen na zajímavé scény.
spacino
spacino
452 bodů
7
Vím, že tento snímek má zachycovat především Steve Jobse,ale podle mě tam měli dát větší propojenost s jeho parťákem, nebo se aspon na konci zmínit, co dělá. Asi to mohlo být zpracované líp. Navíc se mi zdá, že v tom ději byly šílené skoky, no jasně, když Steve nebyl v applu, tak tam mohli třeba ukázat víc, čím se apple zabíval, když upadal. I delší stopáž by mi za podívání stála, je to historie.