Knights of Badassdom

54%
Knights of Badassdom
Knights of Badassdom
Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Opravdová jednohubka. Blbost ze které si za pár dní nevzpomenu ani na prd,ale pro tuto chvíli to svou úlohu splnilo a příjemně to pobavilo. Možná kdybych byl milovníkem LARP,nebo podobných píčovin,pak by mé hodnocení šlo ještě více nahoru,ale jelikož nejsem a půlku filmu jsem kýval hlavou nad tím,že ti lidi musí být pošahaní blázni,tak i proto zůstanu u slabšího průměru. Závěr filmu mi hodně připomněl Tenacious D a tím si u mě razantně šplhnul.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 425 bodů
4
Ze všeho nejvíc mi to připomnělo britské Zabijáky lesbických upírek a to jak obsahem, tak provedením. Knights of Badassdom jsou o něco více našláplí, zejména co se týká gore, ale zejména druhá půlka je scénáristicky dost chatrná a i technické provedení hapruje. Škoda, fakt to mělo potenciál.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5.5
Pro milovníky fantasy, larpů, Dračího doupěte a vůbec podobně postižené lidi je tento film naprostá povinnost. Já se do téhle kasty hrdě hlásím také, tudíž jsem se u filmu docela bavil. Ale bohužel nelze zastírat, že tento film jinak žádná bomba není. Humor někdy bohužel dost pokulhává a ujetá fantasy mluva se během sledování postupně stává otravná. Z nápadu samotného se vůbec dalo vytřískat mnohem víc a dalo se to mnohem lépe pojmout, nehledě na to, že přemíra krve v hororových scénách je zde spíše ke škodě než že by film nějak obohatila. Snímku tedy můžeme děkovat, že objevil larp pro filmové plátno, ale jinak by to mohlo být mnohem mnohem lepší, zvlášť když se v obsazení objevují celkem známá jména a film není žádná amatérská záležitost.

Dodatečné informace

Původní název:
Knights of Badassdom (více)
  • USA Knights of Badassdom
  • USA I nerd che fecero l'impresa
  • USA Los juegos del desmadre
  • USA Los Juegos del Desmadre
  • USA Rycerze (nie) na niby
  • USA Um Jogo Legendário
  • USA Рицари от съвремието
  • USA Рыцари королевства Крутизны
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění