Anna Karenina

71%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
Překrásně zinscenovaný příběh pana Tolstoje. Kniha je prý tlustá, ale úžasná a začátečník Joe Wright mi opravdu ukál pěkný, přesný a jasný pohled do děje, který byl nezapomenutelný. Keira Knightley nám ukázala, že historické role opravdu zvládá a je v nich úžasná. Těšil jsem se a byl jsem stejně ukojen. Děkuji.
rockystar
rockystar
2 860 bodů
3
Když američani točí ruskou knížku nemůžeme se divit, že film ztratí tu ruskou vůni, ten pravý prožitek, který je cítit v knize se s filmem vytratil.
supermozek
supermozek
193 bodů
6.5
Nevím jestli je to tím, že jsem nečetla knihu, ale chvílemi jsem se v ději ztrácela. Po první půl hodině jsem si postavy začala již dávat do souvislostí. Na filmu se mi hodně líbil nápad prolínání scén skrze divadlo. To mě opravdu velice zaujalo a asi nejvíce část, kdy skrze oponu prošla a jeviště se pomalu začalo proměňovat v krajinu. Tento nápad s divadlem dodal filmu svou neobvyklost. A nemusím dodávat, že Keira Knightley svou roli zahrála výborně...
brendamonique
brendamonique
82 bodů
9
famózní, hektické, barevné, scénické, srdcervoucí klasický příběh Tolstého v precizní režii Joa Wrighta... trochu jiný pohled na filmové ztvárnění, který se mě osobně velmi líbil...
amalkapinkasova
amalkapinkasova
78 bodů
6
Musím říct, že film mě moc nebavil. Podstatu příběhu jsem znala, a proto mě film silně nudil. Je zajímavě zpracovaný, dobře obsazený, ale já vytýkám celkový námět. Toto tvrzení je dost subjektivní proto doporučuji, aby si každý divák film zhlédnul a udělal na film vlastní názor. Věřím, že spoustě jiných lidí se bude film opravdu líbit.
Pipa24
64 bodů
8
Je to dlouho, co jsem toto zpravování viděla, tenkrát ještě v kině, ale nadchlo mě to. Divadelní pojetí je zajímavé, hravé a bavilo mě to. Příběh sám o sobě je velmi silný a toto pojetí ho podtrhlo, neméně pak skvělý a přesvědčivý výkon samotné “Anny”.