Námořní vyšetřovací služba L. A.

63%
Námořní vyšetřovací služba L. A.

Oddělení pro zvláštní úkoly (The Office of Special Projects - OSP) je tajná divize losangeleské Námořní vyšetřovací služby NCIS. Agenti riskují životy při práci v utajení, jejímž cílem je dopadení nepolapitelných zločinců, kteří jsou hrozbou pro národní bezpečnost. Skvěle vycvičení agenti pronikají do jejich řad za pomoci falešných identit a nejpokročilejších technologií, nezbytná je samozřejmě týmová práce. Speciální agent G. Callen se dokáže měnit jako chameleon, zatímco jeho parťák Sam Hanna, bývalý mariňák, je expert na sledování a nejmodernější techniku. Tomuto dynamickému duu sekunduje agentka Kensi Blyeová, extrémně inteligentní dcera zesnulého mariňáka, která je závislá na adrenalinu. Práce v utajení jí ho naštěstí dopřává v hojných dávkách. Užitečný je rovněž terénní psycholog Nate Getz, který se nejen dokáže vcítit do myšlení ostatních, ale také je ovlivňovat. Tento sehraný tým udělá cokoli, aby ochránil národní zájmy. Najde si ale čas také na přátelské pošťuchování. Jde o klasický seriál ve stylu původní Námořní vyšetřovací služby nebo Kriminálek. Odehrává se však v atraktivnějším prostředí - ať už geograficky nebo tím, že v kauzách jde o hodně. Rovněž je kladen větší důraz na akčnost.





Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
O chloupek lepší, než Námořní vyšetřovací služba, ale že bych u toho hodlal vysedávat, to ne :)
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
7
Špionská námořní vyšetřovací služba. Srovnávat to s klasickou NCIS nelze. To je jako míchat jablka s hruškami. Oproti klasické NCIS jsem se zde u dost epizod nudil. Jinak to je krimiseriál s akčními prvky a humorem. Hlavní postavy G. Callen (Chris O’Donnell) zvaný “chameleon”, specialista na práci v utajení. Je takový nemastný neslaný a jeho dějová linka mnohdy připomíná agenta bez minulosti Jasona Borna. Sam Hanna (LL Cool J) bývalý člen jednotky Navy SEALs ten je v pohodě i když občas mně štve že je až takovej dobrák. Marty Deeks (Eric Christian Olsen) spojka LAPD v NCIS má oblíbená postava - Kašpar, šašek, vtipálek. Hodně mě baví sledovat jeho vztah s agentkou Kensi Blyeovou (Daniela Ruah). Jejich vztah je velké pozitivu nebejt tam asi na to nekoukám. Ale on tam je když tam je nespouštím oči z obrazovky protože Marty a Kensi se k sobě skvěle hodí. Věřím jim každé slovo a i ten vztah - mezi nimi je jiskra. Vedoucí provozu jednotky NCIS L.A je trpaslice Henrietta “Hetty” Lange (Linda Hunt). Na tu jsem si zpočátku nemohl zvyknout. Přišla mi nesympatická dnes už si ovšem ten seriál bez ní nedokážu představit. Celé je to tvořené spíše pro mladší generaci a snaží se to bejt neustále C()()L. Nicméně originálů se to nevyrovná Proto hodnotím 4 hvězdami 70%.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Příjemný seriál.Líbí se mi že si na nic nehraje a herci jsou do jednoho simpatičtí a vtipní.Nejvíc se mi líbil díl ve kterém byli i Hawai 5.O.

Dodatečné informace

Původní název:
NCIS: Los Angeles (více)
  • USA Námořní vyšetřovací služba L. A.
  • USA NCIS: Los Angeles
  • USA Agenci NCIS: Los Angeles
  • USA Investigação Criminal Los Angeles
  • USA Navy CIS: L.A.
  • USA NCIS Legend
  • USA NCIS Los Angeles
  • USA NCIS: Los Ángeles
  • USA NCIS Office of Special Projects
  • USA NCIS Undercover
Premiéra v ČR:
7. 1. 2024
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch