
Rajčata, papriky a veškerá další zeleň v adanské vesnici Çetirevli přežívají jen díky lékům, stejně jako pacienti s diagnostikovanou depresí, kteří tvoří polovinu populace vesnice. Produkce paprikové pasty – zdroje obživy vesnice – prochází různými fázemi, jako je sklizeň, třídění a mletí, a tíha fyzicky náročné práce postupně narůstá v mentálním světě lidí. Během léta, které se shoduje se sklizní paprik, se režisérka vrací do letních vzpomínek svého dětství a zabývá se otázkou: "Jak se dělá papriková pasta, když máte depresi?" Kamera sleduje jejího strýce Mehmeta, který trpí depresemi, jeho ženu Naziye a jejího staršího strýce Yakupa, kteří žijí ve stejném domě a také se potýkají s depresemi.
Dodatečné informace
Země původu:
Turecko
Ocenění:
Žádná ocenění