Kameňák

41%
Kameňák

Volně poslepované vtipy na různá témata (policajti, blondýnky, učitelé a žáci, zálety, jeptišky, židé, lordi), kdy hlavními hrdiny je rodina, kde otec je policajt, matka učitelka, syn žák Pepíček a dcera zdravotní sestřička. Velmi řídký děj se točí kolem jakéhosi pokladu na zámku, z něhož se vyklube modrý pramen, dodávající mužům to, co Viagra.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
První kameňák mne docela pobavil. Vždy jsem měla ráda vtipy a i proto jsem si tento film docela oblíbila. Samozřejmě se nejedná o žádné veledílo,ale svůj účel to vždy splnilo a plní,protože mě dokáže rozesmát. Podle toho co točí Troška dnes (Babovřesky) je Kameňák veledílo.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
5
Ke kameňákům celkově se dá říci jediné. Pokud vidíte film rychlepo uvedení do kin, tak se můžete těšit na 2-3 nové vtipy zasazené do jednoduchého děje. Stačí prostě dát mozek do režimu Stand-by a jen se dívat. Neužijete si filmovou kvalitu, ale občasný smích není vyloučen.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
3
Shromáždit nejznámější anekdoty, poskládat je za sebe tak aby na sebe co nejlépe navazovali a natočit s nimi film nebyl zase až tak špatný nápad. Úkol to byl však velmi odvážný a nelehký. No, a dopadlo to tak, jak to dopadlo. Neustávající humor se na nás valí téměř kulometnou salvou, takže co se ještě nedosmějeme jedné anekdotě, už je tu druhý. Nic naplat, čeho je moc, toho je příliš. Ve filmu neexistuje děj, tudíž nelze vyjádřit o čem to vlastně bylo. Celé to vypadá jako estráda hodící se třeba na silvestra. Je to celé nedotažené a dosti kýčovité. Je podobnost s TV pořadem > Tele Tele < čistě náhodná? Nevím jak si to Zdeněk Troška přestavoval, ale myslím si, že autoři měli na scénáři daleko více zapracovat. Pro milovníky dobrých vtipů, anekdot a kameňáku povinné.

Dodatečné informace

Původní název:
Kameňák (více)
  • Česká republika Kameňák
Premiéra v ČR:
23. 1. 2003
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kameňák


Powered byJustWatch