Gluten, l'ennemi public ?

79%
Gluten, l'ennemi public ?
Gluten, l'ennemi public ?
Proč se pšenice, jedna ze základních potravin lidstva, stává dnes pro rostoucí počet lidí jedem? Pátrání po příčinách vzniku nového trhu s bezlepkovými výrobky. Přesto skutečná příčina této náhlé vlny nesnášenlivosti obilovin zůstává záhadou. Jak to, že najednou mnozí z nás netolerují obiloviny, tak bohaté na bílkoviny? Spustily nedávné změny v našich stravovacích návycích tuto epidemii? Není pšenice tou starou dobrou obilovinou, kterou jíme už 10 000 let? Vědci, aktivisté a angažovaní farmáři se snaží odhalit pravdu o skutečných vlastnostech průmyslově vyráběných potravin.


Dodatečné informace

Premiéra v ČR:
24. 6. 2020
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Našli jste chybu nebo něco chybí? Napište nám.