Jak ukrást Dagmaru

19%
Jak ukrást Dagmaru
Plakát traileru
Přestože je Vašek Hruška absolutně neschopný nemotora, je považován za nejschopnějšího českého agenta a nasazován nadřízenými na ty nejobtížnější úkoly. Právě teď byl pověřen úkolem zabránit prodeji ukradené supertajné dokumentace vyspělého českého radiolokátoru Dagmara. Inkognito se vypraví na seznamovací pobyt v šumavském městečku Srní, kde má k prodeji dojít a v převleku za venkovanku Vendulu, který pro zmatení nepřítele střídá s převlekem za generála Švestku, se vetře mezi účastníky akce, kterými jsou většinou agenti zahraničních špionážních služeb a začne Dagmaru střežit. Nestřeží však plány Radiolokátoru, ale pořadatelku celé akce, která se také jmenuje Dagmara.
Zatímco agenti pátrají po plánech Dagmary, a arabský šejk, který je kupcem marně pátrá po muži, který mu má plány prodat, Švestka má nejvíce starostí se "svou" Dagmarou, která s ním sdílí pokoj v hotelu a tak musí nasadit všechen svůj um k tomu, aby uchoval své inkognito. Agent vydávající se za šejka Abdula zjistí, že ke kontaktu s prodávajícím dostal špatné heslo. Spojí se s nadřízenými, od nichž dostane to správné. Od té chvíle chodí po hotelu a vyptává se všech, jestli s ním nechtějí strávit noc za milion korun. Nikdo však nezná správnou odpověď a tak je výsledkem jeho snahy pouze řada trapných okamžiků a inženýru Polívkovi, konstruktérovi Dagmary, nezbývá, než aby se Arabovi přihlásil sám.
Švestka sice vůbec netuší, že právě dochází k transakci, které měl zabránit, přesto se mu ji však shodou náhod podaří překazit. Situace je však vážná, protože agenti rafinovaně přilákali do hotelu Švestkovu maminku v naději, že nic netušící žena nevědomky odhalí inkognito svého syna.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Jak ukrást Dagmaru svým obsazením nepřímo vzpomíná na léta s majorem Maisnerem aka Byl jednou jeden polda. Tento snímek,ale ještě něčím podobný a to je kvalita,která je podobná 3 dílu této policejní série. Jaroslav Soukup se od toho prostě už nedokázal odrazit. Ve filmu jsem se jednou opravdu zasmál - scéna s fotbálkem.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
2
FIlm je obsazením, tématem i humorem dosti podobný sérii o českém poldovi. Toto je ale o dva levely jinde. Humor klesla na samotné dno a chybí zde L.Podměšil, který dodal infantilním příběhům alespoň nějakou tu kvalitu a tudíž to nebylo tak strašné. To co se občas děje v tomto film považuji téměř za zločin.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
0
Kdysi jsem tomu i ty dvě hvězdy dal, ale čím víc ubíhá čas, tím víc podobné hrůzy nesnáším. Holt s věkem přichází rozum. Nulové herecké výkony, nulová originalita a celkově naprosto zbytečný film, který nikdy neměl vzniknout. Je to jen hloupá ukázka toho, že u nás vtipné věci prostě vzniknout nemůžou, protože k smíchu tu opravdu není nic. Leda k výsměchu.

Dodatečné informace

Původní název:
Jak ukrást Dagmaru (více)
  • Česká republika Jak ukrást Dagmaru
Premiéra v ČR:
25. 10. 2001
Země původu:
Česká republika