Klub rváčů

88%

Komentáře a recenze 47

Dle počtu bodů
voleman
voleman
927 bodů
9.5
Dnes jsem zhruba po roce viděl znovu Fight club a musím říct, že mě to dostalo snad více než když jsem jej viděl poprvé. Není to film pro každého a znám spoustu lidí kteří ho nedokázali docenit, ovšem já si myslím že Klub rváču je velmi originálním filmem, k zamyšlení a že moc chyb v něm nelze najít, jen prostě daná látka někomu nesedne. Scénář, režie i hudba jsou výborné a Edward Norton je zcela vynikající. Brad Pitt je standartně dobrý, ale na Nortona prostě nemá. Konec filmu je pak opravdová filmová lahůdka. 95%
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
10
Za mě nejlepší film od Davida Finchera. Výborné zpracování té hlavní myšlenky z knižní předlohy, že nás vlastní naše vlastní věci. Atmosféra snímku je na vrcholu, jak je to zvykem u tohohle režiséra. Mně se spíše líbí z hlavních postav Brad Pitt, ale Edward Norton odvedl též skvělé herectví, zkrátka a dobře podívejte se na to, možná se vám konec nemusí líbit, ale vsadil bych, že téma a průběh příběhu se bude nejen líbit.
Liki12
446 bodů
8.5
Anarchie, vzpoura, temná sekta...A to všechno v čele s nasraným pittem a jeho kámošem. Co všechno může vzniknout jednou rvačkou. Co s vámi může udělat dnešní doba. Jak se změnit z kancelářský krysy na toho největšího šílence.Všechny otázky a ještě mnohem víc nám ukázal klub rváčů. Geniální, po dějové stránce bezchybné. 4*
mil0
mil0
439 bodů
9
Fight Club je film o smyslu života a identity. Hlavní hrdina (E. Norton) se nudí ze své práce a potká Tylera Durdena (B. Pitt), se kterým založí tajný klub bojovníků. Film je napínavý a plný zvratů. Režisér Fincher vytvořil mistrovské dílo.
  • Skvělé herecké výkony
  • Velice originální a provokativní příběh
  • Opravdu vynikající režie a vizuální styl Finchera
  • Silná a nezapomenutelná závěrečná scéna
  • Film může být matoucí
  • Film může být příliš dlouhý nebo pomalý pro některé diváky
Arpol
Arpol
386 bodů
8
Příspěvek obsahuje spoiler!
Prcek008
Prcek008
328 bodů
9
Tak tenhle film mě asi tak po 5ti minutách přikoval do gauče a už nepustil. S nadšením sem hltal všechno co sem viděl a čekal na to co ještě přijde.
KajlQ
KajlQ
221 bodů
10
Nemůžu mluvit o klubu rváčů. 100%
Gabushka_107
Gabushka_107
84 bodů
10
To bylo proste genialní. Nevím co jiné k tomu napsat.
bumik229
bumik229
51 bodů
9
Jeden z najlepšich filmov.
Luk7sekk
Luk7sekk
42 bodů
10
tento film mi zmenil zivot.