Vrásky z lásky

62%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
dancemusic2012
466 bodů
8
Vtipný i dojemný snímek a poslední role Radka Brzobohatého a předposlední role skvělé Jiřiny Jiráskové.
Kverulant
Kverulant
222 bodů
3
Příšerné zklamání. Film je nenápaditým vizuálem vhodný spíš do TV a hloupý scénář se opravdu nepovedl (vzpomínám na mnohem lepší české rozloučení s klasiky seniory v Babím létě). Je dobré vidět dva oblíbené herce spolu, ale zasloužili by si něco víc dojemnějšího než jen to, že stojí po tolika letech vedle sebe na obrazovce. Postavy nejsou moc sympatické, Brzobohatý nemá moc co hrát a Bohdalka jede spíš na automat, většinu filmu nosí bůhvíproč hnusnou paruku, třebaže bez ní vypadá mnohem víc lidsky. Jediná dobrá scéna filmu je konkurz, kde se stará bezradná herečka střetne s mladým arogantním režisérem a vykopnou jí, kde na chvíli uvidíme starou hereckou Bohdalovou a pocítíme nějakou depresi ze situace její postavy a bezradnosti stáří v novém světě, kdyby takhle (vědomě) film působil celou dobu a poskytnul nám podobně hořký happy end, jako napatlali dohromadi autoři, byl by výsledek mnohem lepší.
whenry
150 bodů
4
Nemůžu si pomoct, ani nostalgie v tomhle případě příliš nezafungovala a musím hodnotit spíš podprůměrně. Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý se po mnoha letech sešli zase spolu před kamerou, ale už staří, unavení, bez jiskry a bez zápalu. Takže pro mě dominantní postavou byla výtečná Taťjana Medvecká, vrchní sestra jako sekera :-)
fiorino
117 bodů
6.5
Film je prospikovany nejlepsimi ceskymi herci a ja ocekavala, skvely fim a po shlednuti jsem se nemohla ubranit zklamani, protoze film ani z poloviny me ocekavani nesplnil. Tematem mi pripomnel film Babi leto, ale tento film mi prisel po vsech strankach mnohem lepsi...
kikus
17 bodů
trochu mě zklamal ale prosttě byl ze života