Hněv Titánů

61%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
I když tenhle film postrádá nějaký ten smysluplnější příběh, tak to vynahrazuje povedenou 3D akční podívanou. Herecké obsazení se mi taky hodně líbilo, hlavně teda Andromeda. Ku podivu, i hudba za něco stála. Rozhodně lepší, než jednička, která byla odfláknutá skoro ve všech ohledech. Zatím nejlepší 3D efekty, které jsem viděl v roce 2012 v kině.
Toren
Toren
5 175 bodů
4
Fajn kulisy a mytologické propriety ale oproti předchozímu "fláku" tomu chybí alespoň ta dravost. Myšlenka "proč to vlastně vzniklo" mi nezmizela až do závěrečných titulků. Škoda.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Komu se líbil předchozí díl. Souboj titánů. Ten by si rozhodně neměl ńechat ujít ani toto. Oproti jedničce přibyla akce, stejně jako netvoři. I vizuál se zlepšil. Příběh a kvalita se nese ve stejném duchu jako Souboj. Jak jsem již řekl, komu se líbil předchozí díl, nebude zklamán. Komu se naopak nelíbil. Ten ani zde nenajde zlepšení.
kubas369
4 086 bodů
4
Epičtější a o to stupidnější film než Souboj Titánů je jen škoda že zrovna tohle musel natočit další cáklej megaloman bez jakéhokoliv smyslu pro příběh. Protože tohle bych hrozně rád měl rád bohužel to ale nejde protože je to neuvěřitelně tupý a já u toho usínal.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Povedená akce a efekty příběh ujde a zakončení taky slušne ale nic víc.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Vizuálně a akčně krásné a hudebně hypnotické, ale stupidně napsané (scénář, který ostře rezonuje Liebesmanův blockbuster).Ještě neodpouštím malou výtku: omezený humor, který filmu ubírá dispozici vážnosti daného momentu a dramatičnosti příběhu - létání s koněm, Agenorův projev.Od souboje Perseuse a Aresa nastává jedna z nejlepších bojových scén, co kdy TITANS nabídli.Poetické kouzlo Davisových triků HNĚV TITÁNŮ nedosahuje, protože lat'ku kterou nastolil Davis už nejsou další režiséři schopni následovat (triky na svou dobu mají nesmírnou váhu a v dnešní době jsou velmi významné).Megarozpočtový-popcorn vizuál bez mozku.Ps: trochu mě mrzí, že se (milovaná) sova neprobudila.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
7.5
Sice pěkně udělané ale to je asi vše.
Veronika Rada
Veronika Rada
924 bodů
6
Z kolika bájí se dá slátat příběh? nevím tohle je válečná slátanina. Přiznávám že ne úplně vizuálně špatně,i herci nejsou úplně marní, ale myslím že i Ares by se za takovou válečnou agitku styděl. Výprava a kostýmy nejsou špatné, ale příběh je tak slátaný že ta stehovka kterou to šíli to neudrží pohromadě ani kdyby se 1000x snažila.
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Asi nejzajímavější postava tam byla Kronos :)
kapi128
318 bodů
6
Kazdopadne pokracovani Titanu nebylo pro me tak zazivne jak v prvnim dile.Prece jenom u prvniho dilu jsem se bavil vice,zklamani:(