Pan Popper a jeho tučňáci

65%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Asi nejslabší Carreyho snímek, ale pořád vcelku snesitelná rodinná komedie. Už tady nehrají prim Jimovy gagy, přece jen věk se nedá zastavit, ale tučňáci, kteří jsou tak vlastně hlavní hvězdou celého filmu. 5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Jim Carrey, jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti, se ve filmu Pan Popper a jeho tučňáci vrací k žánru rodinné komedie, který mu v minulosti zejména coby zvířecímu detektivovi přinesl neobyčejnou popularitu u diváků všech věkových kategorií. V režii Marka Waterse (Mezi námi děvčaty) se tentokrát představí jako hlavní postava filmu, který vznikl na motivy klasické dětské knihy z roku 1938 Mr Popper’s Penguins od Richarda a Florence Atwaterových. Kniha je v Americe povinnou školní četbou pro děti třetích tříd, takže cílová skupina tohoto filmu jsou skutečně děti kolem 10 let, ale i menší, kteří budou z tučňáků jednoznačně unešeni. Přestože se filmaři dušují, že většina scén s tučňáky vznikla prací se živými zvířaty, tak jim to opravdu nebaštím. Tučňáci jsou jednoznačně digitální a to mnohem víc, než Jim Carrey. Oproti jeho poslednímu komediálnímu výstupu ve filmu Yes Man, kde se na populárním komikovi podepsal zub času, se vrací na plátna po velmi omlazovací a depilační kúře. Doufám, že jeho plastický chirurg obdrží zvláštního Oskara. To ovšem nemění nic na tom, že Jim Carrey je pořád komediální extraliga a v současné záplavě komedií, jako Pařba v Bangkoku nebo Princ a pruďas, nedostižný génius.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pěkná a zábavná rodinná komedie. Tučňáci se povedly a neměli chybu. Nebylo to nic nudného ani totální pecka.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6.5
Ničím výjimečná, ale v rámci možností snesitelná rodinná komedie, která děti spolehlivě zabaví a dospělí ji absolvují bez větší újmy na zdraví. Jim Carrey už nemá co "fyzicky" hrát, ale sympatie mu upřít nelze, tučňáci jsou maximálně roztomilí, podstrkované rodinné hodnoty nebolí a stopáž pod sto minut funguje. V televizi se každý víkend povaluje x komedií podobné kvality, ale pokud máte na něco podobného chuť v kině, není Pan Popper ta nejhorší volba.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Příjemná rodinná komedie s průměrným dějem a Carreyem, kterej si zahrál roli, ve které snad poprvé vůbec nepoužívá svůj ksicht, aby někoho pobavil. Průměrná komedie, kde je už od začátku jasné, co se stane a jak celý film skončí. Ale sranda to občas byla a film vás zahřeje u srdce.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6.5
normální oddechovka s Jimem Carreym, kter není blázen jako ve zvířecím detektivovi, ale vážně vás dokáže zabavit normálním humorem.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
10
Perfektní. Je to neskutečně milý a zábavný film. Ano, není to sice nějaké super dílo, které by vyčnívalo nad filmy podobného žánru, ale já si těch 5* nemůžu odpustit. Miluju tučňáky a mám rád Carreyho takže si to Pan Popper s jeho tučňáky v bytě zaslouží. Čekal jsem podstatně míň a jsem rád, že mě film překvapil. Celou dobu zábava+ani jedno hluché místo a 90 minut uteklo jako voda. Orel končí... (85%)
Petrson
Petrson
4 166 bodů
4.5
Když i děti řeknou, že je to nebavilo, že to bylo průměrné, spíš podprůměrné, pak je někde zádrhel, protože ani dospělé to nebavilo. Animace dobrá, možná trochu pohádka, možná trochu rodinný příběh a v tom byl možná zádrhel, že člověk nevěděl, jak se na to dívat. Kostra příběhu 1000x stejná. Jim Carrey stále stejný, ale ve starším těle. Možná by měl více přitlačit, nebo zásadně ubrat. Změna by mu slušela. Průměr z průměru, jen ti tučnňáci to dělají jiné.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Krásná rodinná komedie... Jim Carrey je prostě nejlepší herec těhlech komedií. Film má zajímavý příběh, krásné tučňáky a nádherné zpracování. Jediné co mi na snímku mírně vadilo, byl přehnaný závěr, ale jinak to byla krása. Myslím, že film se prostředím hodí k takovým těm vánočním filmům.
bidlobox
3 802 bodů
6
Obstojná rodinná zábava na jeden večer. Ale Bože, jak ten Jim Carrey zestárl.