Válka Bohů

63%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
4
Čekal jsem něco jako 300 a dostal jsem docela slušnou hovadinu, kterou nezachrání ani skvělej Rourke ani slušnej hlavní hrdina ani zajímavej konec. No konec! když ten film vlastně nemá ani pořádnej příběh tak nemůže mít ani konec co? doufám, že nikoho nenapadne udělat dvojku!
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Nic zajímavého a příběh je prakticy totožný se soubojem titánů a to že se film mněl podobat 300 bytva u Thermophil tak to se ani okem nepodobá ve filmu je prakticky ubohá a nesmyslná brutalita a
  • efekty
  • občas se ti nečim chytne
  • zbytečná brutalita
  • dbalo se jen na efekty
  • nic zajímavého
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
0
Takmer dve hodiny sa to odohráva skoro na jednom a tom istom mieste. Kto čaká mytologiu o Théseovi, bude veľmi sklamaný, v ničom scenár nečerpá z pôvodného zdroja, je to totálna fraška, taktiež efekty, v ničom výnimočné, skoro som mal pocit, že ide o kinoverziu niekdajšieho televízneho seriálu Herkules, ešte i ten bol niekedy zaujímavejší.
harry456
harry456
2 437 bodů
4
Konec je nejhorší!!!
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
4.5
Pohádka pro děti. Barevné, krásné a třpitivé, ale pod povrchem se skrývá odpad, který nemůže v dnešní době už nikoho snad zaujmout.
psico
psico
1 671 bodů
7
Tenhle film mně osobně tak trošku zklamal. Trailer mně na tohle fakt naladit a hodne jsem se těšil. Ale po shlédnutí snímku jsem byl zklamaný. Dějová linie linie nebyla žádná hitparáda, hlavní záporák Mickey Rourke taky nic moc a o bozích se taky radši nebudu vyjadřovat. Chtěl bych vidět jak ty Titány zatlačili do kouta když převzali vládu. Vždyť tam od nich dostali pěkně na prdel.
Cyprien
Cyprien
18 bodů
7
Průměrný film své kategorie s místy nadprůměrným vizuálem. Už jen kvůli němu se něj občas rád podívám znovu.
Arian82
Arian82
9 bodů
10
✌️