Muži v černém 3

74%

Komentáře a recenze 76

Dle počtu bodů
SoulMan
235 bodů
9
Dalsi pokracovani uspesne serie se navraci zpatky ke korenum a setkavame se tu i s cestovanim casem. Skvely Will Smith, Tommy Lee Jones i ostatni. Dobry zaporak. U tohoto filmu jsem si asi nejvíc všiml perfektní práce kamery, která zabírá vždycky ten nejlepší pohled na scénu a vše je precizně přehledné. Akční scény jsou znova na vysoké úrovni. Jediné co mi vadilo, byla ne až tak dobrá muzika, včetně už milionkrát slyšené úvodní skladby od Pitbulla. Každopádně pokud se vám líbily předchozí díly, tento vás znova bude velice bavit. Barry Sonnenfeld odvedl zase výbornou práci a je vidět, že si svoje dítko dokáže hýčkat a nepustit do rukou někoho jiného. Film jsem viděl ve 3D s českým dabingem. Jako komedii tedy vřele doporučuji !
Vali
Vali
221 bodů
8
Super film, akorát kdyby to bylo líp vysvětlený, lepší scénář, zejména Boris, aby si to člověk užil víc v příběhu.
jakub.polak
181 bodů
8
Parádní film. Skvěle jsem se bavil. Žánr akční komedie mi naštěstí umožnil povznést se nad pár krkolomných obratů v příběhu. Jedinou chybou na kráse tak bylo rozmazané 3Dčko v českobudějovickém Cinestaru.
poolF
poolF
165 bodů
7.5
Bezproblémové pokračování, které je slušně vypointované, ví, co chceš říct a ukázat, i když klasicky občas nechává stranou hlubší přemýšlení. To se lehko odpustí, protože Will Smith jede svou extratřídu a Josh Brolin po jeho boku dává do budoucna jistotu, že charismatičtí herci budou ve filmech i v dalších letech.
vladka-dina-tachovska
109 bodů
6.5
Opět milý a nápaditý humor, skvělé herecké výkony a prostě zábava pro nepříliš náročné publikum
neunew
neunew
69 bodů
6.5
Jsem zvědyvý, jak ten film bude vypadat za 20 let, jestli se těm trikům budeme smát a zůstane tam něco z příběhu, ale na odlehčený večer OK