Muži v černém 3

74%

Komentáře a recenze 76

Dle počtu bodů
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Není to možná tak nabité vtipem jako předchozí díly, většina humoru vyvolá spíš pousmání, než výbuch smíchu, ale rozhodně stojí za vidění. Příběh, ač má svoje časoprostorové trhliny, pěkně zapadá do univerza MIB a daří se mu navodit tu 10 let starou známou atmosféru. Pokud jste fanoušci agentů J a K, nemůžete si to nechat ujít.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Tak tohle mě hodně zklamalo.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
9
Epochální, a podle mě nejlepší MIB. Will Smith opět jako skvělý J a polovinu filmu Tommy Lee Jones a druhou Jemaine Clement, který mi vůbec nevadil jako K. Skvělá akčí-scifi komedie s výbornými hláškami, které by jste museli slyšet na vlastní uši a nemá cenu vám je říkat. Nový padouch Boris se mi líbil (obzvlášť zajímavé bylo "jak na začátku vytáhl ten dlouhý jazyk a líbal se s tou černoškou či co to bylo"). A ti jeho vražední pavoučci byly úžasní. To jak střílel kosti nebo co to bylo, bych přirovnal k mutantovi z X-Men 3. No prostě skvělá podívaná po všech stránkách, a kdybych si měl vybrat mezi Sněhurkou a Lovcem /vs/ MIB3 vybral bych si muže v černém.
hroufie
1 416 bodů
6
Nejhorší z trilogie, přesto pobaví.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
5
Podle mně nepovedený třetí díl.
voleman
voleman
927 bodů
8
Tohoto filmu jsem se ze začátku trochu bál kvůli scénáři, který byl údajně při natáčení nedokončen, nakonec byl ale celý film příjemné překvapení. Jde o zdařilou sci-fi komedii která se mi líbila skoro tak jako jednička a cestování do minulosti nebylo na škodu. Dobrá zábava, vtipy, triky, akční scény a po dlouhé době taky Will Smith dělají z tohohle filmu příjemnou nenáročnou podívanou.
vlčák
vlčák
897 bodů
8.5
Trojka Mužů v černém nenavazuje hned na první dva filmy. Myslím, že tam říkají cca 14 let, že už jsou parťáci. I když myšlenka vrácení se do minulosti, aby se zločinec někoho zbavil není moc originální, ve filmu je to docela ucházejícím způsobem zachyceno. Flm je docela dobrý. Ale mám vzkaz tvůrcům: další už netočte. Tři stačí.
  • herecké výkony
  • vtip
  • hlášky
darth vader
darth vader
714 bodů
8
Bylo to vtipný, dobrá sci-fi, dobrý nápad... pro zábavku stačí
Honza 13
618 bodů
9
Tak třetí série tohoto filmu je asi na stejné úrovni jako dvojka.. Tommy Lee Jones a Will Smith se skvěle hodí do tohoto filmu a bez nich by to nebylo ono. Sci-fi komedie je, ale pořád dobrá. Miluji tento humor. Někdo to miluje a někdo zas ne. Já to mám prostě rád a Will Smith je mi velmi blízký a oblíbený herec.
kapi128
318 bodů
7
Tak tenhle dil Muze v cernem me bavil asi nejvice.Byl jsem spokojen,pobavil jsem se,pozasmal.Nedelal by mi problem shlednout tento film jeste jednou.