Recenze Rallye smrti 2

58%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 250 bodů
9
Druhý snímek o honosném smrtícím závodu ve věznici si jde zcela svou cestou. Zatímco ten předchozí sázel hlavně na akci, zde už jde přeci jen i o příběh. Kvalitou nijak nezaostává a opět je na co se dívat. Ony závody se sice začnou jezdit až v druhé polovině celého dějství, ale to neznamená, že by byla před tím nuda. Naopak, akce střídá akci už od samotného začátku. Nový aktéři rozehrávají další smrtící podívanou, která vyráží dech.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
2
Tohle je už jen trapné vycucávání námětu. Když beru v úvahu jen tuto sérii a ne to, z čeho to celé vzešlo, je to typická dvojka a už typické béčko. Ubylo zábavnosti, akčnosti, dobrých herců, všeho. Teda Šón Býn je dobrý herec, ale jaksi to tady nemohl dokázat, když se tady objevil vždy jen na chvíli. Danny Trejo to samé. A Luke Goss to prostě nemá (hůl nad ním nelámu, ale taky nehoním, prostě mu to nemám za zlé), připomíná mi někoho po léčbě leukémie, chybí mu prostě charisma Jasona Stathama. Děj se zatoulal do vod pitomosti a i když to má být prequel, logika hapruje na všech frontách. To stvoření Frankensteina je totiž mimochodem úplnej hovnocuc. A nechat oživnout shořelej škvarek za 1 den a to tak, že popáleniny skoro zmizí, to už nejde...
ZkuKol
12 290 bodů
6
Chvíli jsem dokonce uvažoval, zde se Roelovi nepodařilo překonat "1." Ale nakonec je to tak na stejno. Reiné je rozhodně lepší vypravěč a znatelně mu jdou lépe honičky i akce. Andersson si rozhodně lépe pohlídal scénář a největší hovadiny z něj vytáhnul (otázkou je, proč to zde jako producent neudělal). Každopádně dostáváme povedenou akci, kde holky s dekoltama odhazují tílka jak kuřáci špačky, na krev a násilí se nehledí a kdo mluví déle jak 10 sekund, má 50% šanci, že mele mezi zubama sračky. Tvůrci podle mne neměli před natáčením ani dějové schéma (ta náhoda, jak se hlavní hrdina dostane k autu, kočce a teamu je krásným příkladem). Ale moc to nevadí, protože film má nízké cíle a ty se mu v klidu daří dosáhnout. Ve vězení jue nuda a málo to vydělává, tak co takhle malé gladiátorské hry v přímém přenosu? Každé hry potřebují svého hrdinu... 60%
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Až tak divoké a šmrncovní jako jednička to nebylo, ale akcí je tam vcelku taky dost. Film obsahuje nápadně moc nelogičností a dost zpomalených záběrů. Čeho je moc, toho je příliš, aneb, někdy málo znamená více.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Tohle je prostě trend dnešní filmařiny. Když nevíš, co natočit, tak prostě udělej "nultej" díl k nějakému úspěšnému filmu a vydávej ho za pokračování. I přes mé rozhořčení tohle nebylo zase tak špatné, jak jsem čekal, ale pořád se nemůžu smířit s tím, že to je jenom další vykrádačka.
Harapes
Harapes
4 988 bodů
4
Výborně natočené akční scény,ale ten příběh a ještě ten hlavní hrdina.Prostě opakovačka prvního dílu s trapným hlavním hrdinou.Alespoň mě potěšila účast Danny Trejo.
naytsirk
naytsirk
4 606 bodů
2
Vic jak jednu si to nezaslouzi...a to jsem na to koukal v tom spravnem rozpolozeni... tedy v noci po par pivech... ale nic
Žralok
Žralok
4 185 bodů
8
Tento film dějově předchází první díl s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Je to téměř stejně dobrý snímek, jež ukazuje původ závodů smrti a zrod takzvaného Frankensteina. Závodníka v masce.
Pavliss
Pavliss
946 bodů
7
Directed by: Roel Reiné, | Screenplay by: Tony Giglio, | Story by: Paul W. S. Anderson, Tony Giglio, | Based on: Characters by Paul W. S. Anderson, | Produced by: Paul W. S. Anderson, Jeremy Bolt, Mike Elliott, | Starring: Luke Goss, Fred Koehler, Tanit Phoenix, Robin Shou, Lauren Cohan, Danny Trejo, Ving Rhames, Sean Bean, | Cinematography: John Mckay, | Edited by: Radu Ion
Herman P. Koerts, | Music by: Paul Haslinger, | Distributed by: Universal Studios Home Entertainment, | Rozpočet: 7 milionů USD, | Děj: Po krvelačné rvačce mezi vězni, natočené zcela náhodně přítomným televizním štábem, je věznice přestavěna na DEATH FIGHT, místo zápasů muže proti muži. Bojů na život a na smrt. Když však sledovanost klesne, je DEATH FIGHT zrušen. Zrodí se DEATH RACE, závod ozbrojených aut.

Hodnocení: Herci? Jsou ok. Příběh? Dobře, od toho nemůžu ani nic čekat...ale akce? Ta je podle mě naprosto dostačující.