Všemocný

77%

Komentáře a recenze 45

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Pro někoho možná obyčejný film, ale pro mne je tento kousek srdcovka, která patří mezi mých Top 10. Zajímavý scénář a kvalitní obsazení v hlavní roli se skvělým Bradleym Cooperem děla z tohoto filmu pastvu pro oči. Film bych mohl doporučit snad každému,protože si svou zajímavou myšlenkou snadno najde cestu k vašemu srdci.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
9.5
Skvělá podívaná, perfektní scénář a příběh zpracovaný na jedničku. Film jsem doslova hltal a dnes si ho mohu dopřát i v televizi, tak se těším, že si zážitek po x letech zopakuji. Tento film je opravdu skvělý. Že využíváme jen málo kapacity mozku je známé, ale tento film nastíní, jak by mohlo vypadat naše myšlení, kdyby se nám podařilo oživit nečinné "clustery" .. doporučuji každému..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Je to v podstatě OK, ale mám pocit, že z toho kontroverzního a silného námětu šlo vytřískat zásadně víc!
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Bradley Cooper nám vyrostl. Otloukánek z Wedding Crashers už zvládá utáhnout film i se slabším scénářem - tohle přesně je případ Limitless. Potenciál je z tohohle cítit na několik mil, boužel tvůrci ho dokázali naplnit tak napůl (hlavně první půle). Linie s Rusákama byla naprosto zbytečná a také dost nelogická, ale jinak v rámci žánru až na ten malinko slabší scénář (co bysme taky chtěli od autora průměrných romantických komedií v čele s Mrs. Doubtfire...) není moc co vytknout. 7,5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
10
Tenhle film prostě miluju. Scéna s útěkem před zabijákem, kde jedna z hlavních hrdinek použije jako obranu brusle i s malou holčičkou patří sice do kategorie WTF, ale jinak je tohle pro mě jeden z nejoriginálnějších filmů posledních let. Pěkně snímek shrnul ve své recenzi legendární kritik Roger Ebert:,, Všemocný používá něco mezi 15 – 20% své mozkové kapacity.Na druhou stranu je to mnohem víc, než ostatní filmy.“ Pod to se dá bez problémů podepsat. Všemocný je zajímavý snímek, který se dá nakonec doporučit velmi široké divácké obci a troufám si tvrdit, že ho ocení zejména starší diváci a milovníci chytrých filmů.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Dost dobrý to bylo. Jen bych ocenil více akce, jinak povedený thriller. Mít tak jednu pilulku na zkoužku...
  • zápletka
  • nedostatek akce
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
9
Skvěle vypadající sci-fi záležitost, která mě jak díky tématu, tak především provedení drží po celou dobu v tempu. Bradley Cooper je frajer a tohle je prozatím první film, který na jeho výkonu opravdu stojí a přesto je to pořád pecka. Jeho životem zlomený spisovatel dostane novou šanci, dostane možnost stát se vyvoleným a ujíždět na pilulkách - NZT, které odemykají všechny možnosti lidského mozku. Tyhle NZTčka jsou dar, který mu lehce pomůžou proniknout do všech oblastí, všechno se naučit a dají mu šanci se vytáhnout po společenském žebříčku až tam nahoru. Tvůrci se snaží využít potenciál tématu na maximum a docela se jim to daří, jen možná více zábavy než práce by to ještě chtělo... Našemu hlavnímu hrdinovi se změní život, a tak netrvá dlouhou než si jeho úspěchů začnou všímat i ostatní, jak ti dobří, kteří mu nabídnou další možnosti a stojí o spolupráci, tak ale i ti špatní, kteří by chtěli zničit jeho osobu.. Fantastická předloho sklízí na filmovém plátně obrovský úspěch, čemuž přidává především hravý vizuál a špičkový herecký výkon Bradleyho Coopera. Není to dokonalé, občas to postrádá logiku (jindy zase až překvapivě osvícené) a přál bych si, aby to bylo odvážnější, nicméně hrozně mě to bavilo.. Jen není to nakonec celé malinko nefér? 85%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Hodně zajímavá podívaná. Kdo z nás by si někdy nechtěl dát takovou jednu pilulku, ale jak je vidět, tak všechno, co je na to dobré, má i svoje temné stránky, hodně temné stránky. Bradley Cooper nám hodně rychle roste a to je jedině dobře.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Výtečně originální story s Bradleym v hlavní roli. Musím řict že mi trvalo než jsem se k tomuto filmu dostal, na druhou stranu o to víc jsem se pak bavil a nebyl jsem radši že jsem se mýlil v tom jak mě film nebude bavit. Protože mě bavil od začátku do konce. Má to sice pár mrtvých pasáží, kde je nuda a nic se neděje, naštěstí těch zajímavých pasáží je tam víc než dost.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9.5
Tak tenhle film mě vážně dostal. Hned od začátku se nedá nic než jen sledovat a i přes trochu vyfantazírovanou pointu je to dokonalý film, kde Bradley Cooper ukázal, že hrát jako opravdová hvězda pro něj není žádný problém. Donutí to k zamyšlení, co by se stalo, kdyby něco obdobného opravdu existovalo...