Rychle a zběsile 2

62%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Pajmen
1 204 bodů
5.5
Akcí hravě předčí první díl. Námět sice není nic extra, ale oživená sestava v čele se sympaťákem Walkerem celkem šlape. Aut je tu celý zástup a je se na co dívat, nicméně tu chybí takový ten pocit uspokojení při pohledu pod kapotu, kdy si člověk řekne: "Jóó, to je mašina..." Naopak vyprchal i ten malý kus serióznosti z jedničky. Je to tedy bláznivější jízda, ale očekával bych víc.
Blueknight
376 bodů
8
Že začátku jsem měl obavy, Rychle a zběsile bez Disela? To nemá šanci, trošku jsem se spletl. Neříkám že je to nejlepší díl a nikdy nebude, ale je celkem fajn. Dost mě naštvalo, že tam není Diesel, ale to jsem překonal. A obsazení celkem zamázlo chybjející herc. Taky CGI na tu dobu jsou, řekl bych přelomové. Ale věc které si asi nikdo nevšimne, ale já jo, je to že film měl hromadu Japonských vložek, někde jsem četl že režisér chtěl aby se to odehrávalo v Japonsku, a proto je tam tolik vsuvek. A to se mi prostě do Miami nehodilo.
jitulilinka
jitulilinka
153 bodů
6
Tento díl by z celé série zatím nejhorší to ale neznamená že film je špatný , ale zklamání bylo z aut které ve 2 už nebyly tak zajímavé jak npř v první dílu.je opravdu znát že tetno film dělal jiný režisér než první díl.to stejné příběh už nebyl tak zajímaví a navazoval jen tak 20% však film je krasný a můžu jej doporučit
vilma1
119 bodů
5.5
Asi nejzajímavější, jsou až ty jízdy.
F.N.
F.N.
63 bodů
6
2 rychle 2 zběsile (2003) je zvláštní film ale originál rychle a zběsile je lepší
Motejz_cz
Motejz_cz
21 bodů
6
Dvojka mě moc neoslovila, ale objevil se tam nissan skyline, moje oblíbené auto. Jinak to nebylo nic moc. Dávám 6 bodů