Líbáš jako ďábel

49%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Vtipná a vcelku dobrá komedie.Líbil se mi zde třeba pan Kaiser a taky paní Holubová.Spíše průměrná komedie...
guestka
guestka
2 304 bodů
0
No je to ještě horší než jsme čekali... Slovy Holubové na takový film vám sere bílej tesák!
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Jak se často druhým dílům stává, i tento pokračující film je absolutním propadákem. Film nezachrání ani skvělé herecké obsazení nebo režie Marie Poledňákové. Nový partnerský tandem Helena a František jedou společně na dovolenou do Maroka, kde zažijí spoustu rádoby vtipných situací, nakonec dojde i k únosu. Nedobrou finanční situaci zachrání bývalá žena Františka Bohuna.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
3.5
Asi bohužel horší než první díl, dobrá cestovní kamera z Maroka, dějově jednoduché, chtěně groteskní, film spíš pro starší generaci, která moc často do kina nechodí, nebo nesleduje nové filmy, pokud první dil byl u lidí oblíben, může následovat pokračování...v kinech už to překvapivě běží...pro mě spíš podprůměr, ale v rámci současné seriálové televizní zábavy je to tam, kde to asi divák očekává...masivní reklama jak mimo film a tak i ve filmu.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
3.5
Tak jsem nadhodnotil hodnocení, snad jen kvůli ...teď mě nenapadá kvůli komu a čemu, tak moment, třeba kvůli úsmyslně kýčovité kameře? Záběrům z Marakéše, že víme jak vypadá? Masivní reklamě? Je to trochu více mimo...ale třeba já jsem mimo, protože tento film je v roce 2012 mimo moje chápání, nesmál jsem se a asi jsem měl. Jiná gerenrace, můžná to je ten důvod. Pardon.
minimoj
587 bodů
4.5
Přestože byl film opět výborně obsazen herci jako Oldřich Kaiser,Kamila Magálová, Jiří Bartoška, Jiří Langmajer nebo Eva Holubová, byl humor tentokrát vyčpělý a nedosahoval zdaleka kvalit jedničky (Líbáš jako Bůh). Je to velká škoda, že se nepodařilo lépe navázat ...
kocka-kockova
338 bodů
4
Lístky do kina jsem dostala zadarmo, jinak by mě ani nenapadlo na to jít. No a moje očekávání tak nějak odpovídalo realitě. Občas jsem se zasmála, ale převládaly spíš pocity trapnosti. V telce si to znovu už určitě nepustím.
aneta-hofmanova
aneta-hofmanova
170 bodů
2.5
Musím říci, že po Líbáš jako bůh je tohle hodně velké zklamání. Všechno je hrozně strojené, očekávatelné a vtipné ani omylem. Spíše jen hromada po sobě jdoucích trapasů. Zábava se oprati prvnímu filmu vztratila a tak je to jen čekání nakonec. Tohle se asi nikdy nemělo natočit.