RED

75%

Komentáře a recenze 61

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Celkově dle mého názoru pozitivně,co se akce týče dobře laděný film.Taková odechovka a akce zároven...
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
Hare77
Hare77
2 051 bodů
7.5
Vtipné, zábavné, dobré, akční, odlehčené, nezatěžkané...
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Nejsou to senioři, jsou to seriozní zabijáci ve všech směrech. S přítelkyní jsme se bavili hlavně díky představení Malkoviche a když Frank (Bruce Willis) vystoupil z auta měl jsem skoro orgasmus. Jen škoda že neobsadili Meryl Streep no, jinak skvělé obsazení a dobrá akce.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
No no tak nevím ale jo docela to šlo.
Korben
Korben
965 bodů
6
Čekal jsem trochu víc. Sranda to je, o tom žádná, Willis je v pohodě, Malkovich super, ale režie by mohla bejt svižnější a pořádnej záporák nikde. Jednohubka, ale na dvojku se těším. Už kvůli Antonymu Hopíkovi, kterej v komediích moc nehraje.
samuela93
samuela93
805 bodů
10
Dokonalá kombinace akce a černého humoru, který naprosto oceňuji když je opravdu povedený což v tomhle případu opravdu je :D Bruce Willis jako vždy skvělí :D
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
6
Sarah sice čekala, že Frank bude mít vlasy, ale Bruce Willis je i bez vlasů ve skvělý formě a jeho expozice při přepadení domu evokuje to nejlepší ze Smrtonosných pastí. Ten chlap vážně nepatří do starýho železa :-). Jen si hoši měli dát trochu víc práce se scénářem, chybělo málo a mohla to být akční komedie, na kterou se člověk rád podívá ještě jednou. Škoda. Poklona Helen Mirrenové, že po Královně vzala i roli, kde by jí se sniperem v ruce asi čekal jen málokdo.
bafik
710 bodů
7
jo tak cosi to má do sebe
Tomas.Abi
Tomas.Abi
706 bodů
8
Red pro mě bylo ve své době velmi svěží žánrovou komedií o stárnoucích špionech, kteří se snaží užívat si svou penzi, ovšem jejich hříchy z minulosti je přeci jen nakonec doženou. Příjemná oddechovka, která Vás pobaví a vykouzlí úsměv na tváři. Duo Willis a Malkovich pozvedávají celkovou úroveň filmu, protože jinak bych zřejmě na celý film dříve či později zapomněl. Finální scéna kdy Willis veze Malkoviche v kolečku, zatímco za nimi okolí vybuchuje je skvělou tečkou za touhle bláznovou komedií.