Já taky

69%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
H
80%

Bariéry zabraňující přiměřenému a oboustranně důstojnému jednání sice zůstávají propustné jen částečně, nicméně pro ústřední pár znamená jejich vztah jedinečný, vzájemně obohacující svazek. Film tedy sebejistě, ale nenuceně podává jasně znatelná sdělení a vyvolává zaslouženou odezvu.

M
80%

Netradičná romanca v európskom ponímaní nemusí mať klasický americký happyend, no keď všetci zúčastnení majú pocit šťastia, vyhráva každá strana. A to aj tá divákova.

F
70%

Musím uznat, že i potenciálně velmi riskantní scény jsou zahrány a natočeny elegantně a hladce. Především se mi líbily upřímné pokusy hlavního hrdiny dělat si ze svého postižení legraci.

K
70%

Súcitu sa ale nedá dostatočne vyhnúť, no treba nanajvýš zohľadniť Pastorovu a Naharrovu snahu nestavať na tejto emócii, ale kvitovať zobrazovanú rovnocennosť kvality života v rôznych spoločenských duševne odlišných subskupinách.

T
60%

Po pár dnech zůstane jen mlžný opar a zážitek z neuvěřitelného výkonu sympaťáka Pinedy, nad nímž se tají dech. Hlavní devizou je totiž skutečně něco jiného – donutit člověka přemýšlet o hodnotách, které má a možná je i trochu změnit.