Kuky se vrací

67%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8
Svěží rodinný film - jeden z mála snímků české kinematografie , který stojí za zmínku. Scénář zábavný , vizuální stránka velmi nápaditá- v určitém smyslu další Svěrákovi Ropáci.
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Příjemná, oddychová pohýdka z dílny Jana Svěráka s Oldou Kaiserem, ale, podruhé už ji radši nechci vidět 70% Rotten Tomatoes: 83% | FDb.cz: 69% | kfilmu.net: 66% | IMDb: 74% | Kinobox: 69% | průměr: 72%
Hare77
Hare77
2 051 bodů
7
Jak to, že ošklivé petlahve čistí les a jsou zlé :) ? To mi nějak nehrálo ! Skvělý František Skála, či kdo udělal ty figurky ! Spíš jen něco mezi Ropáky a Koljou.
Siddharta
Siddharta
1 768 bodů
7.5
Příjemný odlehčený film, na Svěráka nezvyklé a za to mu dík. Hercům mohlo být lépe rozumět (Kukimu), příběh mohl být klouzavější, trochu kolísá pozornost. Možná, že u scénáře opravdu chyběl Zdeněk Svěrák, ale většina se dá pak už jen chválit, muselo to dát zabrat :). Hurá s dětmi do kina na lesní ropáky a Kukykolju.
czech-movie
1 476 bodů
10
Krása na to pohledět co šikovné české ručičky a hlavičky jsou schopny vyprodukovat v kinematografii. Krásná loutková pohádka, která zahřeje na duši ne jen děti.
mattesak
1 205 bodů
6
Na naše poměry zajímavě natočené. Ale Kuky je kretén.
filmomaniak
501 bodů
7
Kouzelný poetický film, pohlazení po duši.Svěrákové mají na krásné filmy "nos" , dobře vědí, co naše děti poničené cizími krváky plnými násilí potřebují k duševní očistě.Velmi přínosné i pro rodiče.Já jak o babička jsme se s vnoučaty po shlédnutí filmu cítili jak v rajské zahradě.
  • kuky
pateta
461 bodů
Kouzelný poetický film, pohlazení po duši.Svěrákové mají na krásné filmy "nos" , dobře vědí, co naše děti poničené cizími krváky plnými násilí potřebují k duševní očistě.Velmi přínosné i pro rodiče.Já jako babička jsme se s vnoučaty po shlédnutí filmu cítili jak v rajské zahradě.
sek
427 bodů
9
Dlouho jsem se u českého filmu tak hezky nedojmul. Něco mezi Ropáky, Obecnou školou a horečnatým snem Kolji.
zuz
zuz
395 bodů
4
Jako malou mě to celkem bavilo,ale postupem času jsem zjištovala,že to není nic moc a někdy se mi to ani nezdá vhodné pro děti.Děj nudný a pomurý.Nechápu jak jsem se na to jako malá mohla dívat.