Halloween II

47%
Halloween II
Plakát traileru

Film Halloween 2 režiséra Roba Zombieho navazuje přesně v místě, kde končil jeho hit Halloween z roku 2007 a sleduje dohru vražedného řádění Michaela Myerse očima hrdinky Laurie Strode. Zlo má nový osud. Michael Myers se vrací v děsuplném pokračování remaku klasického hororu domů do ospalého Haddonfieldu v Illinois, aby se postaral o jisté neuzavřené rodinné záležitosti. Myers, který za sebou zanechává stopu hrůzy, jakou dokáže zprostředkovat jen mistr hororu, jakým Zombie je, se nezastaví před ničím, dokud se mu nepodaří dokončit záležitosti, související s jeho pochmurnou minulostí. Město má ale nové hrdiny - pokud se jim podaří přežít dost dlouho na to, aby zastavili nezastavitelného.




Pete69
Pete69
29 898 bodů
4.5
První Hallowen Roba Zombieho ještě šel, ale tohle už je jen prachsprostá vykrádačka Michaela Myerse. Chybí napětí a Michael je jen obří monstrum, které cestou za svou hlavní obětí vraždí hlava nehlava. Bezmyšlenkový masakr balancující na hraně hororu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Pořád oceňuju, že se i v povřískotové éře objeví slasher, co se bere vážně. Je to mnohem odvážnější, než se zdá. Nicméně duch matky to táhne k průměru, protože tahle WTF věc tu nemá opodstatnění. Rozhodně však ne k podprůměru. Série Halloween má jiná dna, mnohem hlubší.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
U série Halloween existují případy, kdy se jisté nové filmy pokusili vydat krapet jiným směrem a zdánlivě okoukanému konceptu přidat něco krapet navíc, ve finále to ovšem ne vždy fungovalo. Krapet syrovější pojetí Roba Zombieho, které se následně rozpadlo Zombiemu pod rukami a stejně se nevyhnutelně vrátilo k formě kolovrátku, může být jeden příklad za všechny. Po prvním filmu brutální a ošklivý sešup.

Dodatečné informace

Původní název:
Halloween II (více)
  • USA Halloween II
  • USA H2
  • USA H2: Halloween II
  • USA Halloween 10
  • USA Halloween 2
  • USA Halloween 2: The Devil Walks Among Us
  • USA Halloween II: I nyhta me tis maskes
  • USA Noc carovnic 2
  • USA Rob Zombie's Halloween II
Premiéra v ČR:
29. 10. 2009
Distributor:
Palace Pictures
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
39,42 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Halloween II