Smrtonosná past 3

79%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Solidně zmáknutý pokračováni a to jak spotenciáli který prakticky všichni advrhly tak i z výběru hlavního poskoka v určitém slova smyslu tedy Samuela L. Jacksona ale vadí samozřejmě přepackanost a navíc i až moc roztahaně divného příběhu a taky konce.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Tohle není růžová sukně ani lesklá kabelka pro ženský = tohle je akční nářez s výborným tempem a akčními scénami pro nás chlapy.Dechberoucí scény s opět (oblíbeným) akčním Willisem.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8.5
Třetí vydatná porce esenciální akční buddy movie. Zatímco ve dvojce k titulní dvojici přibyl typický legrační sidekick (výborný Joe Pesci), zde už (zákonitě) došlo i na výraznou ženskou hrdinku (R. Russo sem pasuje náramně a její a Gibsonova společná "sváděcí" scéna patří mezi nejstylovější a nejoriginálnější, jaké znám). ___ Na celé sérii mi vlastně trochu vadí jen neustále se zvětšující žánrový posun z drsné akční krimi s občasnými humornými momenty na mírně nadprůměrný rodinný akční sitcom (který se už naplno projeví v trošku problematickém čtvrtém díle). Mám takové tušení, že kdyby byla pětka, tak tam by akce a kriminální zápletka snad už ani vůbec nebyly... Ovšem v porovnání s tím, jaké velké hollywoodské akční filmy se točí dnes (2016), je i třetí "Zbraň" ve všech směrem perfektně fungující mainstreamová podívaná, která neomrzí ani při desáté projekci (už jen ty dialogy plné skvělých hlášek je velká radost poslouchat i po několikáté).
alexik789
2 512 bodů
8.5
Na třetí pokračování zajetého stylu je to velice důstojné, ani nápady nechybí. Avšak, slabinu bych viděla v nejasném závěru, který mohl být lépe ,,uzavřený." Herecké obsazení je skvělé a celkový film mne hodně zaujal - vždyť je tam Bruce Willis.
Edward
Edward
2 481 bodů
10
10/10
karlik4801
1 942 bodů
7.5
Konečně jsem se ve Smrtonosné pasti dočkal plešatějícího Bruce. Pro mě tenhle Bruce výrazně lepší. No a zase se tu hláškovalo, tentokrát si ale nehláškoval jen John ale i černý bůh, který nám v pár scénach zhrdiněl. Samuel dostal taky skvělou roli, nejlepší Johnův parťák vůbec. Jak to u těhlech pastí bývá, výborná akce.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Tak nevím ta nesmrtelnost by se neměla přehánět není přece superman.
sugi
752 bodů
0
... tenhle film měl být spíše kreslený... ... tolik nepřesností a fantasy výmyslů v jednom filmu ještě nebylo - náklaďák, který skáče do kolejiště s nástupiště ... náklaďák,který uveze cca 270 tun zlata(na korbě veze zlato za 13 miliard dolarů) a je toho mnohem víc nebo spíš celý film je na nich založen. ... brilantní byla jednička a to co pokračovalo je jen škoda času ... V pátém pokračování bude McClane zachraňovat vesmír ?
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
7.5
Ze začátku vysoká laťka, kterou film sice po celou dobu neudrží, ale i tak dobrý film. Parťák dobře vybraný, akce spousty a do konce filmu nenastává žádná nuda. Hlášky s parťákem jsou také dobré. Možná menší výtka na trochu té typické americké bombastičnosti.
Llucinka
411 bodů
8
Na třetí díl série ho musím hodnotit fakt vysoko. Akční žánr sice není můj obor, ale tady je snad všechno. Napětí, šarvátky, honičky a hlavně hlášky od začátku do konce. Překvapivě dobře k sobě sedli S. L. Jackson s Willem Smithem, ze kterých se postupně stávají dobří parťáci.