Útěk do divočiny

82%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
pateta
461 bodů
9
Kdybych se měla u nějakého filmu rozbrečet, tak to bude právě tento, protože on si nezasloužil zemřít, měl v podstatě milující rodinu a muže, který ho chtěl adoptovat. Sean Penn přesadil z herecké dráhy na režii. Měl za sebou již jeden snímek, ale ten byl až tak úspěšný... Útěk do divočiny se mu mimořádně a perfektně povedl. Jde o to, že příběh je překrásný, ale také bohužel přesmutný. Ten příběh je o překrásným životě , ale je to příběh podle pravdy a představit si opravdu takový příběh, že se někdy stal - to mně opravdu rve srdce. Sean Penn natočil dokonalý film a já jsem mu za to s brekem vděčná. Děkuju.
filip-stich
312 bodů
9.5
Neskutečný zážitek je to, koukat se na tento film
musty
musty
89 bodů
7.5
Pro toho, kdo četl knížku, je to trochu zklamání. Nicméně příjemným překvapením je skvělá hudba od Eddieho Veddera.
tKoudy
tKoudy
48 bodů
3.5
Ne, tak tohle se mi fakt vůbec nelíbilo... Problém bude asi absolutní neztotožnění se s hrdinou a nesouhlas s jeho postojema, ale ani film jako takovej mě nijak nezaujal.
pa043737
31 bodů
10
Pro mě je tento film srdcová záležitost. Tudíž nemohu tento snímek plný idealismu a tvrdohlavého úprku od něčeho od čeho není uniku hodnotit jinak než úplně nejlépe.
Miruska1
10 bodů
10
Pro všechny vyznavače alternativních způsobů života velmi motivační, a nejen pro ně. Paradoxně knižní předloha tak působivá jako film (který opravdu ohromí vizualitou) není.