Transformers

79%

Komentáře a recenze 68

Dle počtu bodů
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
0
Film som ignoroval takmer štyri roky a keď som si ho pozrel, už viem aj prečo; neuveriteľne do akých sfušovaných projektov sa dávajú peniaze - nielenže scenár a herecké výkony nestáli za nič, dokonca ani vizuálne efekty ničím neprekvapili.Táto stupidita stála stopäťdesiat miliónov dolárov!!!
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Ve své době velice originální.
karlik4801
1 942 bodů
9
To se povedlo, Transformeři jsou vtipní a akční plechovky, které zabaví po dobu celého filmu. Vyškrtli i otravné scény, kde hrají jen lidé. Ty roboti se mi prostě hrozně líbili, krásný vizuál. Předvídatelná zápletka, která je naštěstí zakombinovaná tak aby diváka nenudila. Shia LaBeouf je můj oblíbenec a do toho vstupuje i sexy herečka Megan Fox, to už samo o sobě dává laťku víš.
psico
psico
1 671 bodů
9
Jako fanoušek původních Transformers jsem byl nadšený, jako malý jsem stravil hodně času u televize/videa právě s něma a film mě dostal. Jen škoda, že nebyl oceněn nějakým tím oskarem :) Třeba za efekty by si to rozhodně zasloužil :)
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
8
Nemám rád Michaela Baye ale Transformers se opravdu povedly.Je to odlehčená akční komedie se sympatickým Shaiou,sexy Megan a plechovým Optimem.I když netajím se tím že mojí nejoblíbenější postavou je Bumbllebee.A taky zbožňuju Linkin Park .Jejich What i've done je fakt pecka a k filmu se hodí
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Něco nového co tu chybělo moc pěkný film,skvělé efekty i herci.Film i pobaví ale pořád je na co se dívat.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
8
Dobré triky,ale to je asi tak všechno,slabé výkony hlavních představilelů.
Jaroslaw 23
1 448 bodů
8
8/10 Zábavný akční blockbuster,který funguje i po letech.Jasně sice jde o záchranu světa,ale sympaták Shia LaBeouf,sexy Megan Fox a jistá uvědomělost dělají skvěle fungující podívanou,která člověka nikdy neomrzí.Jenom škoda,že další pokračování sází spíše na generickou akci a zapomínají na lidské hrdiny,o které se člověk tolik nebojí jako v případě legendární jedničky.
orionn
orionn
1 289 bodů
10
Podobně jako před 8. lety, tak i teď jsou Transformers fenomenální. . Perfektní sound design, záběry, vizual, herci... Megan fox byla sen snad pro každého, kdo film viděl. Z těch nekončících pokračování bolí hlava, ale na toto se nezapomene. Masterpiece!
slevin
slevin
1 218 bodů
10
Myslel jsem si, že bez pořádného příběhu nikdy nemůže vzniknout dobrý film, ale to jsem ještě neviděl Transformers. Hned na začátku se mi na tváři objevil úsměv a zůstal tam ještě dlouho po skončení filmu. Prostě skvělá zábava a nádherná podívaná. Pro mně nejlepší film roku. Optimus Prime je bůh :-)