Něco na té Mary je

65%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Největší americká klasika asi ze všech filmů historie. Nádherné vtipy, dobrá pointa a skvělý herecký výběr...
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Pěkná romantická komedie,místy i vtipná,kde hlavní roli ztvárnila coby krásná blondýna Mary Cameron Diaz...
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
7.5
Tohoto filmu jsem si všiml na sklonku mých 18 let. Ještě v těchto letech mnou nemile otřásla představa, že bych si i já jednou mohl skřípnout penis do zipu u kalhot. Inu zlatý rok 1998, kdy ještě bratři Farrellyovi točili kvalitní snímky plný peprného humoru.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosto neskutečná komedie.
roxet
roxet
293 bodů
8.5
Víte jak miluju rovnátka. Tak tady si teda Ted myslí na opravdu nejhezčí holku ze střední. A ono se to tak nějak zamotá a když se to rozmotá tak chudák Ted ječí v koupelně Johnsonových s přiskřípnutým frantíkem v zipu poklopce. Ten chudák má ale smůly kopec. Zdá se to jako úplná hovadina. Ale ona není. Celá tato komedie je tak mile podaná že se při ní prostě musíte bavyt. Dialogy a scény jsou vtipny a nepřepadávají do trapnosti a to ani s postiženými. Na hercích je vidět že se při natáčení slušně bavyli a užívali si každé minuty a díky tomu také celý film působí tak svěže. Jó více takových.
kozo.roh
kozo.roh
259 bodů
6
Trochu bláznivá, ale vcelku podařená komedie s nezapomenutelnými gagy. Neuvěřitelný smolař Ted v podání Bena Stillera má jít na maturitní večírek s krásnou Mary. Vše dopadne díky Tedově zbrklosti a smůle jinak. Mary se odstěhuje, ale Ted na ní i po letech nezapomíná a hledá jí. A že něco na té Mary musí být potvrzují i další nápadníci, kterým Mary nedá spát.