Zkrocená hora

77%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8
Krásný , univerzální příběh , pčevlečený do gay-hávu. Snímek skvěle obsazený , v nádherné scenérii , profesionálně zpracovaný se vším všudy.
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
8
Snímek, který boří tabu o homosexualitě a dává ji nějakou novou perspektivu, ve které se orientace potlačuje hlavně kvůli dobové diskriminace, ve které by tato ideologie dlouho nevydržela. Celkově vystavěno dobře, chvílemi zbytečně protahováno, ale režijně zvládnuto na jedna s hvězdou. Osudovost a rodinné trable byly přitažlivé a odkazující zároveň. Nejsem cílovka, ale sebral jsem si z toho, že je třeba i o takových věcech mluvit doma, i když se vám nechce. Jake a Heath výborní. Těžko uvěřit, že doopravdy nemají takovou chemii, jako ve filmu. Krásné Wyoming lokace a příjemná doteková hudba. Tzv. krásný celovečerák.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Opravdu povedené a koukatelné.
Sir.Hovado
Sir.Hovado
452 bodů
6
Dejte dohromady
  • herci
  • pěkná příroda
  • příběh
DHDV
DHDV
311 bodů
9.5
Pokud by nebyla tak dlouhá stopáž, zvolil by sem plné hodnocení. Tento film nemá moc nedostatků ale na můj v kus se neuvěřitelně vleče. Jasně, krásné záběry na přírodu apod. to do dramatu patří, ale na mě je to opravdu moc dlouhé.
Janinna23
Janinna23
84 bodů
8.5
Heath byl PAN herec, stejně tak Jake zvládl svou roli naprosto přesvědčivě. Pro mne velmi poutavý a zajímavý film o, pro ně a jejich dobu, nepřípustné lásce mezi dvěma muži. Krásně znázorňuje gaye jako normálního člověka, ne nikoho přecitlivělého a zženštilého, jak mají některé filmy v oblibě. Pro mě skvělý zážitek.