Rebelové

74%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Film vás celkem mile překvapí a jde o Českou Mama miu a konečně jeden z filmů u kterých jeho písniček si budete pamatovat hodně dlouho sice
  • humor
  • písničky
  • zpracování
  • příběh
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Asi jeden z nejlepších českých muzikálů. Příběh je sice neoriginální ale tu u muzikálů ani tak nevadí, vždyť i ta slavná Pomáda je na tom stejně. Dobrá parta v té době mladých a neokoukaných herců (životní role Zuzany Norisové), hezké písničky, kostýmy, skvělá režie. Film měl tempo, sálá z něj dobrá nálada, tedy kromě toho konce, který diváky i trochu dojmě. Muzikály odehrávající se v 60. letech jsou nejlepší.
miza
miza
2 336 bodů
8
Poetický muzikál a hudební stránka a výběr písniček se povedl na jedničku.
Kuca25
2 132 bodů
8
Super český muzikál. Film vás přenese do 60. Let minulého století, hlavně svými kostými je velmi přesvědčivý. U muzikálu většinou není příběh nijak složitý a i tady tomu není jinak. Příběh je jednoduchý ale přesto je film skvělý. Výběr písní i choreografie jsou výborné. Film mě opravdu bavil.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
8
Muzikáli moc nemusím, nebo při nejmenším nevyhledávám... Tento se mi ale překvapivě velmi líbil. Písničky mi zřejmě asi sedli a v kombinaci s fajn pohodovým dějem vznikne příjemná a nenásilná podívaná, která nadchne ledakoho. Dle mého zasloužených 8/10.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Překvapivě skvělý český film.Nejsem sice fanoušek písní ze 60tých let ale jelikož se v tu dobu film odehrává,tak to skvěle dokresluje dobovou atmosféru.
batal
893 bodů
10
bezvadný film, režisér Renč to umí
David Ženíšek
David Ženíšek
655 bodů
9
Velmi originální český muzikál, který má dobré skladby a zajímavý postavy s příběhem. Herci také podávají skvělé herecké výkony.
TomSti
TomSti
583 bodů
8
Ale jo, je to kýč. Jenže můj oblíbený. Renčovi se podařila natočit skvělá kombinace muzikálu, komedie a dramatu. Vše s nálepkou "retro". Děj se odehrává roku 1968, z čehož vyplývá směsice naivity hlavních hrdinů (první lásky) a vážnosti dobových událostí. Začínající i zkušení herci odvedli pěkné výkony, stejně jako tvůrci dobové výpravy a studiových dekorací k nezapomenutelným hitům. Závěr je dost krutý.
filmomaniak
501 bodů
10
Celkem pěkně natočená romance se zápletkou a koncem odpovídajím dané době. Příjemná hudba a barevnost.