Sahara

60%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 289 bodů
6
Není to špatné, ale je TAK průměrné, že z toho bolí oči. Přestože Sahaře v podstatě nejde něco vytknout, protože odsýpá, hrdinové jsou docela sympatičtí a pořád se něco děje, ale chybí mi něco opravdu důrazného, co by utkvělo v mysli.er mi ale příjde moc ustrašený, aby byl skutečně svůj.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Musím říct že Steven Zahn byl pro mě do tohoto filmu spíš komik, než cokoliv jiného.. Taky i zde ztvárnil spíše vtipálka, každopádně pro mě, tenhle film mě bavil hlavně díky němu a celkově té spolupráci mezi ním Matthewem a Penelope, i přesto že je to prostý akčňák co nijak nepřekvapí se mi zaryl mezi srdcovky.
Zlobert
Zlobert
3 155 bodů
4
trapná variace na indianu jonese akurát ze současnosti. je to nudné, je to špatně zahrané, napsané i zeržírované a po technické stránce průměrné.
Ombak_Penari
2 764 bodů
6.5
Pod dojmem nového Eisnerova filmu jsem si vpálil tenhle propadák po letech znovu. Tehdy jsem s ním byl docela spokojený, ačkoliv to nebyla zrovna pecka. Po včerejším shlédnutí jsem musel snížit hodnocení. Fakt je to zvorané stejně jako jeho novinka. Čert vem výhrady k McConaugheymu, to není problém. Problém je, že takhle chytlavou látku s kvalitním hereckým obsazením dokázal pan režisér přetavit v naprosto bezpohlavní podívanou, která je tak akorát plná zajímavých dobrodružných atributů, které jsou mizerně poskládané dohromady a ve výsledku absolutně nezaujmou. Ona je to tak trochu Mumie v současnosti, ale srovnat, co dokázal vytřískat z pokladu, tajemství a exotických lokací Sommers a co Eisner, to je nebe a dudy. A přitom - poušť, řeka, arabové a v neposlední řadě krásná pancéřová streampunková bitevní loď, to je ruka plná es. Ale ani u jednoho se nedostaví žádné wow, do toho vůbec nefungují vtipy, nefunguje ani dobrodružství. To, že se na to dá nakonec koukat bez toho, že by si jeden ukousl nohu, ještě neznamená úspěch a pochvalu.
katarinaa
katarinaa
1 052 bodů
6
příjemná odpočinková záležitost, která není nějakým filozofickým pojednáním o životě, lásce, penězích a moci, ale u které se dá docela slušně na 2 hodiny zrelaxovat
  • teplo, teplo, písek, opálená kůže
  • trochu moc klišé a otřepaných dialogů.méně je někdy více.
sugi
752 bodů
8.5
… příjemná odpočinková záležitost , i po těch letech dokáže pobavit ….
Marator
Marator
269 bodů
2
Sahara je vyprahlá, jak scénář k tomuto filmu. Je to taková sr...a až jsem se musel smát