Góóól!

72%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jako milovník fotbalu jsem si tento snímek nemohl neoblíbit. Goal! je velice dobře a svižně natočeno a všemu dopomáhá i fakt,že se děj odehrává v reálném klubu s reálnými hráči. Zápasy jsou natočeny na vysoké úrovni a vtáhnou nás lehce do akce. Jakoby jsme vítězili a prohrávali s nimi. Snímek je sice plný klišé,ale tomu se ve sportovních filmech jen těžko vyhnete.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
I když se na dobrý fotbal podívám rád a také absolvuji utrpení našich klubů v evropských pohárech, jaké se odehrálo třeba právě včera, tak nejsem vysloveně fanouškem fotbalu.. ale toto je totální Hollywood a splněný "Americký" sen v podání jihoamerického kluka v Anglii. Herecké výkony slabé, zpracování průměrné.. tento film mi prostě nesedl..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mexická telenovela v americké produkci s britským akcentem. Mám rád fotbal i sportovní filmy, ale Goal je tak strašně špatně napsaný, natočený i zahraný, že mu nepomůže ani Oasis soundtrack.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Toto je moje srdeční záležitost! Po shlédnutí mám vždycky chuť jít na hřiště a zahrát si můj milovaný fotbal. Velmi strhující děj, který mě pohltil. Film je celkově natočený dobře. Nemám k tomu větší výhrady. Příjemný to čas u sledování. 80%
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Výborný snímek o splněném snu. Kvalitních filmů z fotbalového prostředí je opravdu málo a tento je jeden z vůbec nejlepších. Skvělé záběry z fotbalových zápasů jsou protkány radostnými i smutnými momenty ze života hlavního protagonisty a vše to souvisle šlape a dává smysl. Film, který si i po letech vždy rád pustím znovu.
navrc.007
navrc.007
189 bodů
9
Kvalitní film o tom jak si jít za svým snem. Musím říct, že jsem moc fotbalových filmů neviděl, ale jestli je jedinej film ze zahraničí, který mi nevadí zkouknout znovu, tak je to právě film Góóól. I první film a druhý. Pokud máte rádi fotbal, není lepší film :-)
wolowitz
95 bodů
8
Moc filmů z fotbalovýho prostředí není a když už tak né moc povedené, tento film je dějově i provedením velmi kvalitní a fotbalistům můžu jenom doporučit. trochu naivní, jak rychle se dokázal vypracovat a prosadit do áčka mimochodem malá scéna patří i (zidanovi,beckhamovi,raúlovi,šmicrovi,barošovi)