Dobrý Will Hunting

85%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
9
Vědecké, přesto lidské. Silné postavy a jejich slabé stránky. Jedna z nejlepších Williamsovo rolí s ikonickou scénou na lavičce, u které je nezapomenutelný dialog a s největší pravděpodobnosti bude aktuální stále a napořád. Tento film nám samotným ukazuje, že je v pořádku být tím, kým se cítíme být nejlépe a nesmíme se nechat mýlit obrazem společnosti či tím, co se od nás očekává. Každý jsme strůjcem svého života a je jen na každém z nás, koho a jak moc necháme nahlédnout za jeho oponu a případně sdílet naše největší touhy; představy a cíle.
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
9
Musím přiznat, že mě film přijemně překvapil. Na filmu byla odvedena perfektní práce, která nezůstala bez odměn. Ocenění si všechni určitě zasloužili. Děj je opravdu strhující. Vtáhne diváka a pustího o opravdu až na konci filmu. Herecké výkony jsou opravdu luxusní. Pokud jste film ještě neviděli, tak ho vřele doporučuji.
  • scénář
  • herecké výkon všech hlavních postav
  • důvěryhodné prostředí
  • téma příběhu
  • vykreslení prostředí
Liki12
446 bodů
9
O tom, že jsou Ben i Matt extrémně talentovaní, víme už dlouho. Ovšem věk, v kterém sepsali scénář k tomuto filmu je omračující a Oskar je více než na místě. Originální film těží z neokoukaného prostředí a poutavého děje. Vše podrthuje výtečný výkon Robina Williamse. Mám tento film velice rád a nedám na něj dopustit. I na x-té opakován mě stále baví a to je dnes již u filmů vzácné. Well Done! :-)
ebarty
344 bodů
10
Dokonaly Robin Williams
Zoe34
50 bodů
10
Doporučuji! Velmi mě bavil. Má srdce i hloubku.
Smazaný uživatel
0 bodů
8.5
Nejlepším na tomto filmu je životní role Robina Williamse.