Zlatý kompas

65%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 053 bodů
6.5
Pěkný dobrodružný snímek pro celou rodinu. Na to, že už něco pamatuje, tak se divím, že jsem na něj ještě nenarazil. Kdyby byla animace více povedená, šel bych v hodnocení ještě výše, protože příběh je slušný, děti musí snímek potěšit a dospělé jistě neurazí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 290 bodů
4
Unylé fantasy, které má místy jasně zřetelný silný potenciál, který ale nikdy nepromění v opravdoví zážitek. Bohužel.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Pěkně propracované, pohádkově kouzelné a příběhově povedené. Zaujme dospělé ale i mladší generaci.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Viděl jsem to, když mi bylo 12 a líbilo se mi to. Animace je krásná a na příběh jsem se nějak nekoukal. Znova na to koukat určitě nebudu, protože bych asi to hodnocení nejmín o 2 hvězdy snížil ale pamatuju si na to jako na hezkej film s ledníma medvědama. A to se mi líbilo.
kubas369
4 086 bodů
6
Slušná i když poněkud nudná fantasy, která postrádá především pořádného záporáka (Nicole Kidman na to prostě nestačí). P. S. Lední medvědi jsou super!
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Jde o kvalitní příběh se skvělým Danielem Cragem ale vše skončí stašně brzo dofam že příjde pokračování efejty jsou super zpracování světa také hudba a stejně tak herecké výkony no a Nicole Kidman je zde jako záporačka opravdu skvělá jediné snad je to že konec mohly fakt aspoň trochu dopilovat otom žádná ale jinak velmy dobré.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Máte strach, že by to mohlo dopadnout stejně jako s novou hračkou,která teď leží v koutě celá zaprášená?Tak se posaďte k DVD projekci,pusťte Zlatý kompas a společně se přeneste do světa, kde můžete zažít nejen fantastické dobrodružství, ale také zde duše provázejí člověka v podobě zvířat,hraček ve vašem koutu,kde se o ně musí starat.ANO mět zlatý dětský roky,film si zamiluju.Film uběhne velmi rychle po celých 110minut kde se rohodně neztratím s mluvícím ledním mědvědem a Lyrou v doplnění příjemné hudby.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
6.5
Proti knížce celkem dost velké zklamání, ale když ke knize nebudu přihlížet tak vcelku koukatelný film s příjemným obsazením a pěknou hudbou.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Skvěle propracované fantasy. Lyra se mi líbila od prvního okamžiku, kdy jsem ji uviděla. Je to nádherná dívenka se zrzavými vlásky. Má obrovskou odvahu, kterou třeba ani dospělí nemají (nebo lední medvědi). Je veliká škoda, že zatím nebylo natočeno pokračování, protože by mě i docela zajímalo.
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Každý má svého démona a ďábelská Nicole se to snaží směnit :)