Delta Force 2: Kolumbijská spojka

44%
Delta Force 2: Kolumbijská spojka
Delta Force 2: Kolumbijská spojka
Další nasazení elitního amerického komanda pod vedením Chucka Norrise. Tentokrát proti psychopatickému šéfovi kolumbijské narkomafie. Ten se jmenuje Ramon Coto a patří mezi nejvyšší hlavouny kolumbijské mafie obchodující s drogami. Když se mu znovu, už po několikáté, podaří uniknout policii, jsou na pomoc povoláni agenti americké vlády. Stíháním uprchlého zločince jsou pověřeni plukovník Scott McCoy a major Bobby Chavez. Coto je sice během úspěšné akce zatčen, z nepochopitelných důvodů je však propuštěn na kauci a začne se mstít. Protože je to perverzní sadista, začne se mstít strašným způsobem. Zavraždí Chavezovu těhotnou ženu i jeho mladšího bratra a navíc majora unese společně s dalšími třemi agenty, aby ho vzápětí popravil v plynové komoře. Jeho strašlivé umírání natočí na video a kazetu pošle úřadům. Na prezidentův rozkaz má být nasazena zvláštní jednotka Delta Force, která má vypálit v San Carlos Cotova pole, na nichž pěstuje keře koky a osvobodit zadržované agenty. Mezitím ovšem McCoy vysazený v na pobřeží pronikne džunglí a dostane se až ke Cotově skalní pevnosti. Přestože je dobře střežená, je jasné, že zločinec nemá šanci. McCoy je odhodlán pomstít přítele.



Pete69
Pete69
29 978 bodů
4.5
Delta Force 2 je ještě horší, než jednička a je pro mě téměř nekoukatelná. akční slátanian na entou ina plná neuvšřitelných, do očí bijících nesmyslů a velmi průměrným příběhem, Být fanoškem Chucka Norrise musejí být hlavně srandisti a..... přeju jim to a neshazuji to :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 442 bodů
8
Druhý snímek je od předchozího velice vzdálen, ale to nic nemění na povyšování patriotismu a zarputilého boje proti zločinu. Komiksový nadhled, hrdinství, jeden kýč vedle druhého, téměř nonstop akce, prostě osmdesátková akční zábava v plné parádě. A je to také hlavě stará dobrá akční poctivá kaskadérská a pyrotechnická práce. Žádné zbytečné dialogy, žádné CGI efekty, žádný mohutný rozpočet.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Film, který vyšel doslova z produkčního pekla. Na natáčení zahynulo hned několik kaskadérů a film obsahuje celou řadu velmi násilných a brutálních scén - úvodní scéna v klubu, scéna v plynové komoře a finále lehce obšlehnuté z Ramba II. I tak je to ale slušnej akčňák.

Dodatečné informace

Původní název:
America's Red Army: Delta Force II (více)
  • USA Delta Force 2: Kolumbijská spojka
  • USA America's Red Army: Delta Force II
  • USA Comando Delta 2 - Conexão Colômbia
  • USA Delta Force 2
  • USA Delta Force 2: Colombia connection - Il massacro
  • USA Delta Force 2: Operation Stranglehold
  • USA Delta Force 2: The Colombian Connection
  • USA Delta Force II: Huumeviidakko
  • USA Dynami Delta 2
  • USA Força Delta 2
  • USA Styrka Delta Force 2
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Tržby:
6,7 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Delta Force 2: Kolumbijská spojka


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch