Rande měsíce

58%
Rande měsíce
Rande měsíce
Zaměstnanci vyhlášeného obchodního domu Super Club soupeří každý měsíc o titul „Zaměstnanec měsíce“. Odměnou pro vítěze je jeho fotka na zdi slávy v zaměstnanecké odpočívárně. Vince Downey je vedoucí pokladních a již sedmnáctkrát „visel“ na zdi slávy. Na druhou stranu Zack Bradley je ten největší flákač, zato mezi kolegy boduje neustálými vtipy. To poslední, o co by stál, je získat ocenění za kvalitní práci a spolehlivost. Ti dva jsou největší rivalové. Vše se změní, když do Super Clubu nastoupí nová pokladní – krásná sexy blondýnka Amy (Jessica Simpson), která má zvláštní úchylku: na rande chodí výhradně se „Zaměstnancem měsíce“. Zack a Vince zahájí urputný boj, aby získali Amyinu pozornost. Vince se snaží zaujmout a oslnit svými schopnostmi dokonalého pokladního a sedmnácti oceněními. Zack rozbalí svůj „neodolatelný“ šarm a komediálnost, ale ke své smůle s hrůzou pozoruje, že Amy podléhá Vinceovým škrobeným intrikám. Rozhodne se k tomu nejzoufalejšímu činu: stát se příštím „Zaměstnancem měsíce“ a vyhrát tu nejlákavější odměnu – rande měsíce...



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
5
Taková obyčejná vyprávěnka o snaze získat v jistém velkoobchodě titul ´Zaměstnanec roku´ a to jenom proto, že nastoupila jako nová pokladní žena, která je ochotna jít na rande pouze s nositelem tohoto titulu.. Zkrátka a dobře, mužská rivalita v zájmu náklonnosti ženy, která si vybírá jen toho nejlepšího. Atmosféra snímku je zvláštní. Tváří se to jako zábavná etuda s kapkou romantismu ve snaze o ztřeštěnosti všeho druhu, ale nic z toho není dotaženo do konce. Zábava nebaví, romantika pokulhává, podivné dialogy a smysl příběhu už vůbec žádný. Snímek je značně bolestivý a v jádru věci nesmyslný. Jsou tu vtípky, které jako by jsme už někde viděli. Ano. Filmoví znalci poznají ´Rivalové´ z roku 1996, ´Vesmírná tělesa´ z roku 1987 či ´Volný den Ferrise Buellera´ z roku 1986. Ale to se děje běžně, takže vlastně nic proti ničemu. Jenže, když se takový snímek ztrácí ve své předvídatelnosti a nedostatku originálnosti, je velkou marností snaha povzbudit divácký zájem, aby při sledování snímku vydržel až do konce.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Další z řady romantických komedií s obvyklým schématem, ale zato s originálním prostředí nám všem známé a to velkej obchoďák. Naštěstí je to více komedie než romantika s výbornou první polovinou. Ta druhá polovina už ztrácela dech a mírně sklouzávala do trapnosti. Potěší Dane Cook, kterému tyto role sedí a krásná Jessica Simpson, která sice nemá co hrát, ale skvěle se na ní kouká. Ovšem skvělej byl Dax Sheppard.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Příjemná komedie, která ovšem nechává naprosto odpornou a skandální pointu. A to sice, že zaměstnanec supermarketu, kterého práce baví a snaží se ji vykonávat, jak nejlépe to jde, je pako a idiot, zatímco ten, který na to kašle, je hrdina a cool. A stejný člověk, co tohle natočil, je potom schopen napsat stížnost na prodavače, který nebyl dostatečně servilní. Podobná "logika" se již objevila v Pravé blondýnce. Tím si ale nebudeme dojem a hlavně odpočinek, který tento film skýtá, kazit.

Dodatečné informace

Původní název:
Employee of the Month (více)
  • USA Rande měsíce
  • USA Employee of the Month
  • USA Kuukauden koheltajat
  • USA Mitarbeiter des Monats
  • USA Rande mesiaca
  • USA Ypallilos tou mina
Premiéra v ČR:
15. 3. 2007
Distributor:
BlueSky
Země původu:
USA
Rozpočet:
12 mil. USD
Tržby:
38,37 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch