Saw: Hra o přežití

81%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
JanM
JanM
153 bodů
10
Horory to je prostě moje. No a Saw je ukázkovým dílem v žánru Hororu. Geniální každou minutu. Film od první minuty nabere strhující tempo a závěrečné rozuzlení to je jen třešničkou na dortu skvělého snímku. Wan je prostě skvělý režisér a v následujících letech to jen dokazuje.
Maza2222
Maza2222
56 bodů
10
Saw: Hra o přežití (2004) ***** Rozhodně vynikající film. Film, který mě celou dobu napínal a skončil tak dobře, že je to jeden z nejlepších konců vůbec. Herecké výkony super. Ačkoli se film odehrává jen v jedné místnosti, tak na mě dost zapůsobil a já jsem byl po zhlédnutí filmu spokojen. Jinak je to drsné, napínavé a skoro mi to propletlo mozek. Konec byl famózní a já nemohl popadnout dech. Vážně nechápu, že to bylo až takhle vynikající. Žádná postava neměla chybu, až na Marka Wilsona. Jinak rozhodně filmu nemůžu dát nic jiného, než jasných 100% a okamžitě si ho zařadit do oblíbených filmů. Rozhodně doporučuji!
Smazaný uživatel
0 bodů
8
První díl dnes již kultovní série, ve které si jeden nemocný stařík rád hraje s lidmi... Přiznám se, že jsem od tohoto filmu čekal trochu víc, ale i přesto se mi docela líbil a to hlavně svým napětím! |80%|