Konečná stanice

52%
Konečná stanice
Konečná stanice

Dvě přítelkyně se vrací v noci z dovolené a letiště jim připadá tmavší a podivnější než kdykoliv před tím. Přesto nastoupí do letištního autobusu v naději, že se dostanou rychle domů. Ale jejich cesta se rychle změní v hrůzný zážitek…




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Další film, který by možná rád šokoval. Ale nepodařilo se mu to - i díky táhnoucímu se ději a neuvažujícím postavám (vrcholem pro mě bylo, když holka před kamerou v obchoďáku říká vzkaz ve znakové řeči a pak dá prodavačce papír s nápisem "podívejte se na záznam z kamery")..Zajívamý konec a pěkné holky to výš jak na 4/10 nevytáhnou..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Thriller o obchodu s bílým masem? Dokonalé. Dějově se zbytečně dlouze táhne. Tolik příležitostí k útěkům co měli postavy a nevyužili je, to je trochu o nervy. Ke konci se divák bude asi trochu nudit, jelikož půjde o jedno a to samé: povedený útěk a následné lapení zloduchem. A zase, a zase... Škoda, mohlo to být zajímavější ale nápad to byl dobrý.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Tento thriller by fungoval, kdyby byl natočen někým kdo to umí, styl natočení a především vizuální mi přišel naprosto děsivý, polovina filmu je téměř ponořená ve tmě a zbytek mi přišel jako černobílý, to jsem nějak nepochopil. Dalším a tím největším mínusem je na tento druh filmu až moc dlouhá stopáž, kdyby to bylo o 30 minut kratší, možná bych dal průměrné 3* a nebýt překvapivého konce, dal bych ještě méně než jsem dal.

Dodatečné informace

Původní název:
Autobus z lotniska (více)
  • USA Konečná stanice
  • USA Autobus z lotniska
  • USA Bus
  • USA Noční autobus
  • USA Shuttle
  • USA Transfer
Země původu:
USA
Rozpočet:
2,4 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění