Krvavý Valentýn 3D

53%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
K uzoufání nudný horror s komediálními herci, který nálepku "snesitelný" získává jen a pouze díky těm 3D efektům. A ten konec je vážně k smíchu :) 3/10
Fingon
16 886 bodů
6
Film nijak objevný není a ve dvou rozměrech to musí být strašná nuda, ale to 3D! 3D! Toto byl můj první 3D film a seděl jsem ve čtvrté řadě a NEUHNUL JSEM ANI JEDNOU!!!!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Drsné detaily vražd. Atmosféra vcelku dobrá. Postava horníka je tajemná a hrůzu nahánějíci. Jako remake je to docela perfektní. Pochopitelně že originál je originál. Ve 3D je to opravdu zážitek.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
4
Superhorník s krumpáčem není moc supernatural.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Film, který je ideální s atmosférou kina. Jednoduchá pointa, která nás až do poslední minuty nutí přemýšlet, kdo že je vlastně ten zabiják, až se nakonec dozvíme, že ten, koho bychom vůbec nečekali. No, typický horor z důlního prostředí, které mu víceméně nahrává...
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Film mněl tak skvělý
  • atmosféra
  • námět
  • hloupá brutalita
  • příběh
  • jen další a další zabíjení
Ombak_Penari
2 764 bodů
5
Z filmu si po pár letech pamatuju pendrek, takže asi to za to taky stálo. Ale příšerák s krumpáčem a luxusní maskou se světlem na přilbě je prostě ukrutně cool. Pak si ještě pamatuju hlavu, přepůlenou rýčem, a sklouzávající po něm. Já nevím, je to na tři hvězdy?