Východní přísliby

75%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Přísliby mafie Kam čert nemůže, pošle Rusa..? Tento film se mi nelíbil. Nezamlouvala se mi jak věrohodná ruština, tak i lehce předvídatelný příběh. Navíc mi v něm chybělo něco, co by mě zaujalo. Něco, co by ve mně vyvolalo nějaké emoce, ať už ve vztazích k rodině, zamilovanosti nebo strachu o dítě. Vše jen jen lehce naznačené a přijde mi, jakoby nezbyly síly, dotáhnout to do konce.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Je plno filmů o mafii a většina je o černošských dealerech drog a pasácích, kteří po sobě bezhlavě střílí na ulici, ale Východní přísliby jsou úplně něco jiného, něco víc. Vory v Zakone pořád budí respekt a to hlavně pro jejich brutalitu a zároveň disciplinovanost. Viggo a Vincent u mě hodně zabodovali, vynikající výkony.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6.5
Občas musíte zavřít oči u tvrdčích scén, pokud jste "normální", zajímavá zápletka, zajímavé prostředí, lehký žánrový nadprůměr.
farb
farb
2 064 bodů
9
Bezmála dokonalá podívaná s bezchybně precizním Mortensenem. Nejlepší Cronenberg.
psico
psico
1 671 bodů
8
Mafáni figurují snad všude, i na plátně :) Viggo Mortensen se své role ujal parádně a jako špeh ketrý působí v mafii působí hodně věrohodně, odvání špinavou práci a tak :) . Naproti němu ne méně dobry Vincent Cassel coby synáček mafiánského bose ho má za spolehlivého.