Jeptiška

49%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Vcelku ucházející horor s přiměřenou atmosférou a dobrým rozuzlením (i když se dalo předvídat). Mě osobně to zaujalo a líbilo se.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
4
Není to úplně zase špatné, ale bylo už jich, "...ať je koček MILIÓN". Jinak ale nemohu nedoporučit. Je to pro takový pěkně strávený romantický večer se sklenkou modrého červeného, ovšem ve dvou, kde ta druhá polovička musí být měkčejší! (rozumněj nalomená baba nebo nalomenější chlapec)*
Fanik
Fanik
3 070 bodů
4
V tomhle filmu je všechno takové prapodivné. Je pravda že je tu vcelku pěkná hlavní představitelka ale tím klady končí. Jsou zde originální vraždy. Bylo by to i lepší nebýt toho debilního konce.
krakenvalo
krakenvalo
1 455 bodů
10
No neviem ako ale čo som čítal komentáre na csfd no podľa mna ten film na niečo do seba mne sa páči a tak mu davam 100% je fakt bomba
Peter12
Peter12
810 bodů
4.5
Tvorcovia tohoto filmu,majú veľkú fantáziu.Tí čo vedia riešiť dobré záhady,tak tento film prekukli hneď od začiatku a vedeli čo bude nasledovať,tí druhí musím sa priznať,k ním patrím aj ja,ktorých celkom pohltil dej o mníške,tak na konci filmu museli strašne nadávať tak ako ja.Radšej by som strávil pointu s duchom,ako to čo nasledovalo.Aj ta mníška bola až trápne zle vizuálne spracovaná,pri niektorých scénach. Atmosféru to niekedy malo,hlavne v tom kláštore ale ten koniec bol neskutočne debilný.A hlavná postava tiež moc hereckého umenia neukázala.Bol som pripravený dat lepšie hodnotenie,ale ten koniec ma znechutil natoľko,že určite nemôžem dať lepšie ako 45%.