Muži v černém

82%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
winetach
winetach
1 927 bodů
10
Toto je film, ktorý dokážem pozerať vkuse ...
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
10
"Co je to za příšerný obleček?" "Jestli se ti to nelíbí,tak mi polib p**el!" Povedená komedie ve stylu Krotitelů duchů,jen s emzákama.Moc se nevyplatí u toho přemýšlet,protože je to víceméně popcornový film.Zato ale povedený.Dvojici Lee Jones & Smith to překvapivě sedne a jsou to kolegové do nepohody.Efekty jsou na tu dobu také slušné ale tento film sází nejvíce na hlášky.A to mu jde skvěle.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Vcelku schlédnutalny film na tu dobu dobrý.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Zábavná komedie která pobaví a neunaví.
Pajmen
1 204 bodů
8.5
Tomu rikam komedie jak ma byt. Zaprve skvely pribeh a zadruhe skveli herci. Take nemohu opomenout vedecko-spolecensky vyznam tohoto filmu, jelikoz nam osvetluje, jak je lidska rasa podradna a ze Sylvester Stallone je mimozemstan.
voleman
voleman
927 bodů
9
Dnes již skoro klasická akční komedie. Je to vtipná akční zábava, při které se nenudíte a všechno to rychle a zábavně uběhne. Dokonalé to sice není, ale jako zcela oddechový film to poslouží víc než dobře. Triky jsou na svou dobu výborné a všechny ty masky snad ještě lepší. Výborné herecké duo Smith a Jones přidávají tomuhle filmu minimálně jednu hvězdičku, takže si u mně MIB vysloužili slabších 5*
Honza 13
614 bodů
9.5
Tak tohle je opravdu dobrý počin ve všech směrech. Tommy Lee Jones a Will Smith se skvěle hodí do tohoto filmu plného vtipu , hlášek a akce. Sci-fi komedie jak vyšitá.
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8
Výborná akční komedie s výborným soundtrackem:-D. Ve svlékání z kůže se sice nevyžívám, ale dvojka v podání Jonese a Smitha je skvělá. Zatímco Jones představuje moře zkušeností, Smith nezkušené energií nabité mládí. Celkově fajn.
MiPro21
221 bodů
5
Není špatné, ale takové nemastné neslané za mě... Jako odechovka dobré, ale jinak nic moc...
poolF
poolF
165 bodů
8
Nikdo nepotřebuje, aby mu obývák zabírali nějací mimozemšťani. Od toho tu jsou Muži v černém. Po celou dobu jsem se skvěle bavil. Will Smith byl zábavný, na první dny v nové práci si vedl hodně dobře. MiB jsou docela zábavnou a pohodovou jednohubkou, ideální na odreagování.