Muži v černém

82%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Tento snímek je byl pro mne láskou na první pohled. Sonnenfeld zde nakombinoval komedii s akcí,tak dobře,že jsem se po celých 98 minut perfektně bavil. Spojit k sobě dva rozdílné typy lidí byl skvělý nápad,který se tvůrcům vrátil v množství povedených gagu a hlášek. Akce vypadá dobře a masky všemožných emzáku také. Takto si představuji kvalitní Sci-fi komedii.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Dobré obsazení dělá z průměrného filmu lepší film. Tím nechci říct, že by byl tento film průměrný, ale pánové Tommy Lee Jones a Will Smith mu dodali šťávu. Akční komedie jak má být. Jedinečný nápad, dobré zpracování. Když si uvědomím, že je snímek už 20 let starý, tak mě zaprvé polévá pot jak jsem starý a zároveň musím říct, že se prostě povedl..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Nápaditá a do jisté míry i originální komedie s několika nezapomenutelnými scénami.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Poslední Muže v černém mám ještě celkem v paměti, a ikdyž to nebyl špatný film, tak tenhle jejich nejstarší (už 16ti letý) bratříček znovu ukazuje, že vše důležité bylo řečeno v tomhle prvním díle. Je to nářez od začátku do konce, který hlavně v Solomonově filmografii ční jak vidle v seně. 8.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Viděl jsem to poprvé v patnácti, takže bych měl být cílovka, ale už v té době mi to přišlo dost blbý. Některé vtipy jsou ucházející, ale jinak je to strašná slátanina. Další díl byl ještě horší.
lamps
lamps
15 155 bodů
8
Výborná popkornovka, možná vůbec nejlepší, jaká byla v rámci sci-fi kdy stvořena. Tommy Lee Jones představuje protřelou zkušenost, která se opírá o přísný řád a léta praxe, zatímco Will Smith překypuje mladistvím entuziasmem a nebojí se za to pořádně vzít. Oba dohromady jsou pak zárukou prvotřídní zábavy a úderných fórků, které můžu opravdu vždycky a všude. Originální námět je jim postavený přesně na tělo a Sonnenfeld ho dokázal zpracovat takovým způsobem, který prostě musí přitáhnout lidi do kina- humor, spousta akce a pekelně vydařená vizuální stránka. Ovšem to, co předvedl pan režisér ve dvojce, je vyloženě zločin.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Akční zábava plná kvalitních efektů, srandy a hlášek.
  • Vizuál
  • Humor
  • Hlášky
  • Obsazení
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Zajímavý nápad, který ač na pár vtipů do prázdna se jedná o výborné zpracování této úžasné dvojky - Smtih a Jones.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
4
"To jen v New Yourku pršej černoši." Hláškující Will Smith ve sci-fi komedii o mimozemšťanech. Efekty a triky, na mne působí lacině. "Byl hnusnej už předtim než se stal mimozemšťanem." Příběh sice oslnil, ale nenadchl. Jsem asi náročný, film bych hodnotil jako slabší průměr. Nuda to vyloženě nebyla ale megahit také ne. - 40%.
kedl
kedl
6 380 bodů
4.5
Nehorázná ptákovina všech ptákovin. Nezachrání to ani Will Smith